International

Oraşul Leicester din Marea Britanie ar putea fi izolat complet! Explozie a numărului de cazuri de COVID-19

Publicat: 28 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oraşul Leicester din Marea Britanie ar putea fi izolat complet Explozie a numărului de cazuri de COVID-19
Oraşul Leicester din Marea Britanie ar putea fi izolat

Oraşul Leicester din Marea Britanie ar putea fi izolat complet din cauza unei explozii a numărului de cazuri de COVID-19. Guvernul Britanic examinează absolut toate opţiunile în legătură cu pandemia de covid-19 şi de creşterea numărului de cazuri de covid-19 din oraşul britanit.

Oraşul Leicester din Marea Britanie ar putea fi izolat complet

Guvernul Marii Britanii ia în calcul o reimpunere a izolării în oraşul Leicester. Acest lucru este cauzat de creşterea uriaşă a numărului de persoane infectate cu COVID-19. Ministrul Sănătăţii, Matt Hancock, ia în calcul o lege care să poată autoriza asemenea izolare. Conform medicilor, Leicester a înregistrat peste 650 de cazuri noi de COVID-19, iar acest lucru în doar prima jumătate a lunii iunie.

Perspectiva izolării oraşului Leicester este luată în considerare cu exact două zile înainte ca Boris Johnson să ţină un discurs public legat de anumite impulsionări a unor lucrări de infrastructură. Vă aducem aminte faptul că premierul britanic a fost aspru criticat despre modalitatea în care acesta a gestionat pandemia de Coronavirus.

Leicester este un oraş cu o populaţie de 350.000 de locuitori situată în centrul Marii Britanii. Este cel mai mare oraş din regiune şi în zona lucrează un număr însemnat de români.

Coronavirus a făcut multe victime în Marea Britanie. Este una dintre cele mai afectate tari din lume

De la începutul pandemiei, Marea Britanie a devenit una dintre cele mai afectate tari din lume din punctul de vedere al persoanelor infectate şi al deceselor. Conform statisticilor oficiale, în Marea Britanie au murit, din cauza coronavirus, peste 43.000 de persoane, făcând din ţară a treia cea mai îndoliata din lume, după Statele Unite ale Americii şi Brazilia. Totuşi, la capitolul îmbolnăviri, Marea Britanie se situează pe locul 5 în lume, după Statele Unite ale Americii, Brazilia, Rusia şi India. Acest indice duce automat şi la un procent de decese peste media mondială. În Marea Britanie s-au îmbolnăvit peste 311.000 de persoane, coronavirus în UK având o rată de deces de peste 10%

Câte cazuri de COVID-19 sunt în România

Până astăzi, 28 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 26.313 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18.814 au fost declarate vindecate și externate.

În intervalul 27.06.2020 (10:00) – 28.06.2020 (10:00) au fost înregistrate 23 decese (14 bărbați și 9 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Bistrița-Năsăud, Botoșani, Cluj, București, Mureș, Prahova, Sibiu, Suceava și Vrancea.

Dintre acestea, 3 decese au fost întregistrate la categoria de vârstă 40-49, 1 deces la categoria de vârstă 50-59 ani, 9 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 4 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 6 decese la persoane de peste 80 de ani.

Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 291 noi cazuri de îmbolnăvire. La ATI, în acest moment, sunt internați 217 de pacienți. .

Adauga un comentariu