Actualitate

Organizaţia Mondială a Sănătății a explicat ce înseamnă educaţia sexuală: Copiii cu vârstele cuprinse între 0 și 4 ani vor învăța cum să se masturbeze – DOCUMENT

Publicat: 29 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a publicat sfaturile pe care copiii trebuie să le primească atunci când sunt educaţi sexual. Educaţia sexuală este un subiect aspru dezbătut de parlamentarii din România dar şi din străinătate. Așadar, PNL și USR-PLUS duc un front comun şi vor să introducă acest tip de ecuaţie în şcoli. Totuşi, ce înseamnă acest concept? OMS a publicat un document prin care se arată faptul că cei mici ar trebuie să înveţe cum să se masturbeze.

Vârsta la care trebuie să înveţe acest lucru este una de-a dreptul şocantă. Documentul pe care îl vom prezenta în GALERIA FOTO spune, cu subiect şi predicat grupele de vârstă la care copiii trebuie să învețe să se masturbeze.

Organizaţia Mondială a Sănătății susţine, într-un document, că masturbarea trebuie învățată la o vârstă mică

Documentul pe care îl vom prezenta se regăseşte pe site-ul OMS şi în acesta se arată faptul că cei mici trebuie să înveţe să se masturbeze la o vârstă la care mulţi dintre ei nici nu ştiu să meargă.

În general, grupurile de vârstă sunt 0-4, 4-6, 6-9, 9-12, 12-15, și 15 și peste, au fost selectate în conformitate cu grupurile de vârstă ale OMS, deoarece acestea reflectă etapele de dezvoltare. Însă, scrie OMS, în funcție de dezvoltarea individuală, copiii pot să corespundă mai bine unui alt grup de vârstă decât ar indica vârsta lor calendaristică.

De exemplu, pentru categoria de vârstă 0-4 ani, copiii trebuie să fie educați să-și formeze respectul pentru egalitatea de gen. Deja, copilul află despre bucuria de a-și atinge propriul corp, prin masturbare, și este sprijinit să-și exprime propriile necesități, dorințe și limite.

Copiii cu vârsta de 4-6 ani sunt învățați despre sentimentele sexuale (apropiere, plăcere, excitare), care ar trebui să fie pozitive și să nu includă constrângerea sau ofensa. De asemenea, copiii pot afla acum despre dragostea față de persoanele de același sex.

Copiii de 6-9 ani discută deja de actul sexual, despre „sexul acceptabil” (acord reciproc și voluntar).

Copiii de 9-12 ani ajung la prima experiență sexuală, sunt învățați despre orientarea sexuală și despre diferența dintre identitatea de gen și sexul biologic.

Începând cu 12 ani, elevii trebuie să afle la școală despre sarcină, chiar și în cazul persoanelor de același sex, despre contracepție și despre avort.

PNL și USR-PLUS sunt artizanii educaţiei sexuale

În spaţiul public s-au creat mai multe controverse referitor la dacă educaţia sexuală se poate introduce la o grupă de vârstă mică. Altfel spus, PNL și USR-PLUS sunt sutinători acerbi a introducerii acestui tip de educaţie sexuală. În schimb ce coaliţia şi-a arătat susţinerea necondiţionată, opoziţia a adus critici spunând că nu este normal ca cei mici să înveţe la vârste fragede unele lucruri pe care le-ar putea digera mult mai târziu.

Chiar şi unii specialişti au reacţionat negativ la introducerea educaţiei sexuale în şcoli, aceștia susțin că cei mici trebuie să învețe despre acest lucru la o vârstă rezonabilă. Profesorul universitar dr. psiholog Tudorel Butoi, un specialist în domeniu a realizat o descrie a modului în care copiii ar trebui să studieze educația sexuală:

Voi vreţi să duceţi educaţia sexuală prin senzorialitatea timpurie, plăcerea sexuală, la 3 ani la 5 ani sunteţi nebuni la cap? Lasă-l pe copil că va descoperi chestia asta odată cu creşterea anilor, cu dezvoltarea neurohormonală. Nu vă grăbiți, ticăloşilor să vă repeziţi în ceea ce înseamnă copiii. Nu puteţi face voi populaţii de onanişti la clasa a 3-a a 4-a.

Copiii au alte interese, trebuie să înveţe cititul, socotitul, să se încadreze într-un efort intelectual nu în plăcerea senzorială de tip primitiv. Nu mă prostiţi voi pe mine! Nici nu discut chestiunea aceasta. Asta înseamnă că trebuie să hrănesc senzorialitatea şi să ofer plăcerea hedonică a atingerilor sexuale unor copii care au cu totul altă direcţie. Pe mine nu mă puteţi prosti pentru că eu ştiu ce vreţi voi. Voi vreţi, dragilor, pentru că asta sunteţi voi, să cuceriţi segmentul de copii să îi acomodaţi cu aceste plăceri ca atunci când se fac mai mari să îi luaţi în plasa voastră.

După 18 ani sunt cel mai înţelegător şi nici nu am ce să înţeleg, pot să fiu doar de acord cu opţiunile voastre de tip LGBT, homosexualitate, tot ce vreţi voi. Dar după 18 ani, până la 18 ani staţi micuţilor în băncile voastre pentru că este sancţiune penală cu privire la pedofilie, adică pârnaie. Școală nu, religie de la Dumnezeu nu, instrucţie nu, securitate socială nu, toate acestea realizează un individ perfect disfuncţional care se eliberează în zona sexualităţii.

Adauga un comentariu