Magazin

Oricând se va găsi ocazia perfectă de a purta o rochie superbă, alegeți una dintre cele pe care vi le prezentăm!

Publicat: 12 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Decembrie este o luna magica, luna in care va pregatiti sa petreceti alaturi de familie si de prieteni. Este si o luna in care se organizeaza foarte multe evenimente si petreceri, asa ca trebuie sa aratati mereu perfect. Stim cat de greu este sa alegeti cateodata tinutele si mai ales pe timpul iernii, cand tot ce ati vrea ar fi sa va imbracati cat mai gros si eventual sa nu iesiti din casa. Insa, in acelasi timp va doriti sa va distrati, sa va simtiti bine si sa aratati excelent. Si pentru toate acestea, aveti nevoie de tinute perfecte, ideale pentru acest anotimp. 

Indiferent daca ne referim la o masa festiva de Craciun in familie, petrecerea de Revelion, o petrecere organizata la locul de munca, o gala, un eveniment caritabil si de ce nu, poate chiar o aniversare, alegeti tinute care sa iasa in evidenta, cu personalitate. Este perioada ideala pentru a purta rochii sclipitoare, la propriu si la figurat. Alegeti texturi deosebite, rochii acoperite complet sau partial de mici paiete sau rochii croite cu fire sclipitoare si nu veti regreta.

Mai ales de Craciun sau in noaptea de Revelion, aveti liber la a purta rochii care sa iasa in evidenta intr-un mod placut si care sa va puna intr-o lumina foarte buna. Aveti curaj sa iesiti din zona de confort si alegeti croieli deosebite, poate chiar o lungime pe care nu ati mai purtat-o pana atunci, materiale si culori pe care nu le considerati potrivite pana acum, dar despre care aflati ca vi se potrivesc perfect! Si ca sa va ajutam, in continuare o sa va prezentam cateva rochii de ocazie din colectia noua pe care le puteti comanda deja la preturi speciale.

Daca va doriti o rochie eleganta, perfecta pentru un eveniment semi-formal, din materiale deosebite, va recomandam Rochia MBG neagra de ocazie midi conica din catifea cu paiete cu decolteu in V si maneca lunga bufanta. Asa cum stiti, catifeaua este ideala pentru tinute de ocazie, iar in combinatie cu paietele negre si manecile bufante, arata excelent. Va garantam ca o sa va simtiti atractive si frumoase in aceasta rochie deosebita si mai mult ca sigur veti primi o multime de complimente! 

 

Va plac culorile vibrante? Atunci o sa vi se potriveasca perfect Rochia albastra de ocazie cu strasuri si peplum in talie. Este deosebita datorita croielii sale si culorilor materialelor folosite. Decolteul si o parte din maneci sunt realizate din tulle transparent, pentru a crea o iluzie optica foarte frumoasa. Talia este accentuata de o panglica realizata din strasuri, iar peplumul o sa va ajute sa mascati una dintre cele mai problematice zone ale siluetei, abdomenul. 

Si nu in ultimul rand, Rochia Effect neagra cu banda traditionala din tul cu buline si maneca lunga tip clopot. Ni se pare perfecta pentru o cina de Craciun, datorita motivelor traditionale aplicate discret. Este o rochie delicata, ce se va potrivi tuturor siluetelor. 

Ce spuneti despre propunerile noastre? Ati purta macar una dintre aceste rochii? 

Adauga un comentariu