Cancan

Ozana Barabancea și-a făcut a doua operație la stomac: „Eram mult prea slabă”

Publicat: 03 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ozana Barabancea și-a făcut a doua operație la stomac Eram mult prea slabă
Ozana Barabancea s-a operat pentru a doua oara la stomac

Ozana Barabancea și-a făcut a doua operație la stomac. Ozana Barabancea are una dintre cele mai frumoase voci din România. Aceasta a câștigat simpatia publicului atât datorită talentului său, cât și a personalității puternice.

În anul 2017, ea a suferit o intervenție de micșorare a stomacului, în urma căreia a slăbit 45 de kilograme. Acum, ea a făcut cea de a doua operație, în care și-a pus un inel gastric.

Ozana Barabancea și-a făcut a doua operație la stomac

Ozana Barabancea și-a făcut a doua operație la stomac. Ozana Barabancea a explicat faptul că, după prima operație la stomac, s-a simțit foarte bine. Slăbise 45 de kilograme, făcea sport și arăta bine, însă pandemia a făcut-o să renunțe la stilul de viață sănătos.

„Am reușit să slăbesc, unii zic că prea mult, dar eu mă simțeam foarte bine, dar pandemia mi-a făcut felul. M-a bulversat și am început să mă îngraș. Și iar m-am dus la domnul doctor și mi-a pus inel. Prima dată mi-am tăiat stomacul, am slăbit 45 de kilograme, eram wow, făceam și sport, arătam bine’, a declarat ea.

După cea de a doua intervenție, în care și-a pus un inel gastric la stomac, Ozana susține că se simte mult mai bine, chiar dacă nu mai este la fel de slabă precum după primaoperație. Aceasta se pare că a renăscut și din punct de vedere vocal deoarece vocea sa sună mai bine ca niciodată.

„Acum lumea îmi spune că e un pic mai bine, eram mult prea slabă. Eu nu mi-am dat seama. După prima operație nu puteam să mai cânt așa de bine, dar după ce mi-a pus inelul am renăscut vocal. Nu știu ce s-a întâmplat acolo. După o săptămână am reușit să cânt așa cum cântam înainte de operația de micșorare a stomacului. S-a întâmplat o minune’, a mai spus ea.

Despre prima sa intervenție la stomac, Ozana Barabancea își amintește cu nostalgie. Aceasta era destul de speriată de întreaga procedură, însă a apelat la ea după ce a ajuns să cântărească 128 de kilograme. Ea i-a cerut sfatul duhovnicului său înainte de a apela la medic.

„Mi-a fost un pic frică de această operație, dar am făcut-o cu binecuvântarea duhovnicului meu, pe 20 iunie 2017, la domnul Rubin Munteanu. Mi-a dat o nouă șansă, eu nu am vrut neapărat să arăt bine’, a mai spus ea.

Drama trăită de Ozana Barabancea

Aceasta a povestit despre drama vieții ei, și anume moartea mamei sale. Potrivit acesteia, în momentul în care mama sa a murit ea avea 14 ani, acela fiind momentul în care a simțit că totul s-a năruit în jurul ei.

„Eu am avut totul când eram mică, dar la 14 ani, când mi-am pierdut mama, am pierdut tot. Mi-am dat seama că cea mai importantă relație e cea de sânge, relația părinți-copii. Cât mai trăiesc, vreau să știu că nu am ce să-mi reproșez vis-a-vis de relația mea cu copiii mei”, a spus Ozana Barabancea.

Totodată, vedeta a vorbit și despre relația pe care o are cu cei doi copii ai ei. Ozana a recunoscut că între ei au existat momente conflictuale, dar au reușit să treacă peste ele și să echilibreze din nou lucrurile.

„Au fost și momente de tensiune, dar știi cum e. Cum e bine? Să ai bani sau să n-ai bani? Și eu spun așa: e bine să te gospodărești cu bani puțini. Pentru că aia care au bani și rămân fără ei, sunt vai de capul lor. Așa e și în momentele de tensiune”, a continuat artista.

Adauga un comentariu