Prima pagină » Cultural » Ozzy Osbourne are mari probleme de sănătate. Ce anunț a făcut artistul

Ozzy Osbourne are mari probleme de sănătate. Ce anunț a făcut artistul

21 mai 2024, 08:47,
BZI.ro, în Cultural

Celebrul artist Ozzy Osbourne are mari probleme de sănătate. Legendarul artist rock, cunoscut și sub pseudonimul „Prințul Intunericului”, a dezvăluit recent, în cadrul podcastului „Madhouse Chronicles”, găzduit de Billy Morrison, care este cel mai mare regret al său.

Ozzy Osbourne, legenda rock-ului cunoscută și sub numele de „Prințul Intunericului”, se confruntă cu probleme mari de sănătate, care afectează semnificativ mobilitatea sa. Afectat de boala Parkinson, artistul a fost recent surprins părăsind centrul medical Medical Plaza din Beverly Hills, însoțit de îngrijitoarea sa și de șofer.

Ozzy Osbourne are mari probleme de sănătate

Chiar și în fața problemelor de sănătate, Ozzy Osbourne nu renunță la pasiunea sa pentru muzică și ia în considerare o revenire pe scenă. Recent, artistul a exprimat regretul său legat de finalul trupei sale emblematice, Black Sabbath.

Turneul „The End”, care a avut loc între 2016 și 2017, a marcat finalul oficial al carierei legendarei trupe Black Sabbath. Deși majoritatea membrilor originali au participat la turneu, absența bateristului Bill Ward a lăsat un gol semnificativ.

Ozzy Osbourne consideră că trupa nu a reușit să își încheie cu adevărat cariera în lipsa lui Ward. În viziunea sa, capitolul Black Sabbath nu se va închide cu adevărat decât atunci când componența originală – Osbourne, Ward, Geezer Butler și Tony Iommi – va urca din nou pe scenă pentru un ultim concert.

Ce anunț a făcut artistul

Ozzy Osbourne a oferit o perspectivă emoționantă asupra ultimului concert al Black Sabbath în cadrul unui episod recent din podcastul „The Madhouse Chronicles”, găzduit de Billy Morrison.

Episodul a inclus vizionarea unor imagini de la concert, declanșând o serie de reflecții din partea lui Osbourne. „Trebuie să fi fost tare pentru tine. Cum te-ai simțit? Erai bucuros că s-a terminat?”, l-a întrebat Morrison pe Osbourne.

“Da”, a spus Osbourne. “Dar eram trist pentru că Bill nu era acolo. Adică, Toom Clufetos, bateristul meu, a făcut o treabă fantastică. Dar nu e Bill Ward”, a adăugat legenda heavy metalului. El a continuat spunând că simte că povestea trupei Black Sabbath este încă neterminată. “Black Sabbath nu s-a încheiat. Dacă Bill ar vrea să mai facă un concert, aș profita de ocazie”, a declarat el.

Ozzy, diagnosticat cu tumoră la coloana vertebrală

Ozzy Osbourne, legendarul rocker în vârstă de 75 de ani, se confruntă cu o serie de provocări majore din punct de vedere al sănătății. În noiembrie 2023, a anunțat șocantul diagnostic de tumoare la coloana vertebrală.

Operația de extirpare a tumorii, a patra intervenție chirurgicală la coloana vertebrală a lui Osbourne, l-a lăsat slăbit și nesigur pe posibilitatea de a mai urca pe scenă. Cu toate acestea, spiritul lui Osbourne rămâne neînvins.

În cadrul unui interviu emoționant acordat revistei Rolling Stone la sfârșitul anului 2023, Ozzy Osbourne a abordat cu sinceritate problemele sale de sănătate și dorința sa arzătoare de a mai oferi un ultim concert fanilor.

„Dacă nu pot continua să fac spectacole în mod regulat, vreau doar să fiu suficient de bine pentru a face un singur spectacol în care să pot spune: «Bună, băieți, vă mulțumesc foarte mult pentru viața mea». Pentru asta lucrez, iar dacă voi cădea mort la finalul lui, voi muri fericit’, a spus el. În vârstă de 75 de ani, Ozzy Osbourne a anunțat în februarie 2023 că și-a încheiat cariera, deoarece nu mai este „capabil fizic’, după ce se confruntă cu mai multe probleme de sănătate.

Comentarii
  • Numai bine sa-i dorim!

    Sa-i dea Dumnezeu, cel pe care el L-a jignit zeci de ani fara oprire, sanatate sa traiasca pentru a-si dea seama cat de rea a fost influenta lui asupra copiilor si sa-i para sincer rau pentru ce a facut.

    Droguri, injuraturi, violenta, dezmat. Osbourne le-a facut pe toate „cool”. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si viata si tot ce-i trebuie pentru a ajunge sa-si regrete faptele mizerabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024