BZI LIVE

LIVE VIDEO – Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași, în direct la BZI LIVE. Faimosul duhovnic va vorbi despre cel mai dezbătut subiect al momentului: pelerinajul la Sfânta Cuvioasă Parascheva – FOTO

Publicat: 07 oct. 2020
Părintele Calistrat Chifan vine în Studioul BZI LIVE

Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași este, din nou, în studioul BZI LIVE. De această dată, îndrăgitul duhovnic va aborda un subiect discutat de toată lumea: prezența norodului la unul dintre cele mai mari pelerinaje din România. An de an, în preajma sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva, mii și mii de oameni se îndreptau spre Iași pentru a se închina la racla cu Sfintele moaște ale ocrotitoarei Moldovei și a lua parte, pe 14 octombrie, la marea sărbătoare creștină.

Joi, 8 octombrie 2020, de la ora 12.30, părintele Calistrat Chifan va fi prezent în studioul BZI LIVE alături de moderatoarea Roxana Caraiman. Anul acesta de ziua Sfintei Parascheva mai marii țării au hotărât ca norodul să nu mai aibă acces la racla cu sfintele moaște și să li se interzică să se apropie de Catedrala Mitropoitană acolo unde se află Sfânta.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Buna ziua, o intrebare pentru parintele Calistrat Chifan: daca omul este o ticalosenie, o fiara haotica pe pamant dupa caderea din Rai, de ce sa mai facem copii in mod carnal? Copilul se poate salva prin Hristos, dar este o salvare de care nu ar fi avut nevoie daca omul nu perpetua caderea prin sexualitate.

  • Faimos da…da sfaturi din carti scrise de oamenii ai sec 2 ! A eradicat Ebola ai saracia in Africa! Baga spaima in prosti ca o sa i bata Domnul si o sa le rupa picioarele! Numai lor cersatorii cu mana intinsa pe la usi…care nu cotizeaza va ajunge in iad pe mana lui sarsaila! Biserica ochiul dracului…plina de homosexuali si pedofili si limbute dulci la guvernanti pt bani publici! Saracii sa moara ca primesc imparatia Domnului! Pe ei nu bate ca sunt subalterni!

Adauga un comentariu