Cancan

Partaj Pepe şi Raluca. Ce sumă au cei doi de împărţit

Publicat: 12 nov. 2020
Pepe si Raluca au divortat
Frumosul cuplu şi-a spus adio, iar acum Pepe şi Raluca

Frumosul cuplu şi-a spus adio, iar acum Pepe şi Raluca au ajuns la partaj. Cei doi au de împărţit o avere de aproximativ 1.500.000 de euro. Pepe și Raluca se vor întâlni, pentru prima dată după anunțul divorțului. Cei doi urmează să perfecteze partajul.

Familia lui Pepe a fost surprinsa total la aflarea vestii ca cei doi vor divorta, anuntul fiind facut de Pepe in mediul online.

Pepe şi Raluca au ajuns la partaj

Potrivit unour surse cancan.ro cei doi dețin în acest moment bunuri mobile și imobile în valoare de aproximativ 1.500.000 de euro. Pe lista de partaj se regăsesc următoarele bunuri: casa din zona Pipera, unde cei doi au locuit împreună până de curând și care este evaluată la 400.000 de euro; casa în care Raluca Pastramă a înființat grădinița pe care o administrează, evaluată la aproximativ 650.000 de euro; barul pe două etaje, deschis de Pepe în Calea Victoriei, evaluat la 550.000 de euro; o mașină Porsche Măcăn de aproximativ 65.000 de euro; o mașină Mercedes V Class în valoare de 50.000 de euro.

Pe lângă partaj, cei doi vor fi nevoiţi să discute şi despre suma pentru pensia alimentară, foştii soţi având două fetiţe.

Divorţul a fost anunţat de Pepe în mediul online

Pepe a anunțat, pe canalul său de YouTube, că mariajul cu Raluca Pastramă a ajuns la final. Artistul a explicat că între el și Raluca lucrurile s-au terminat, iar în curând vor divorța. După spusele cântărețului, totul se va întâmpla în termeni amiabili, de dragul copiilor. Cu toate că artistul a încercat să salveze aparențele, între cei doi ar fi existat tensiuni mai vechi.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a mărturisit Pepe.

Pepe şi Raluca s-au căsătorit acum opt ani de zile, iar acum au ajuns la partaj

Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Au devenit prima dată părinţi pe data de 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. În 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina familiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015.

Frumosul cuplu şi-a spus adio, iar acum Pepe şi Raluca au ajuns la partaj.

Adauga un comentariu