Economic Local

Patronii din Iași fac mai multe angajări în această perioadă. Lista cu locurile de muncă vacante, publicată de AJOFM

Publicat: 25 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Patronii din Iași fac mai multe angajări în această perioadă. Lista cu locurile de muncă vacante publicată de AJOFM
Noi posturi vacante pentru cei care se angajează în Iași

Patronii din Iași au postat mai multe anunțuri de angajare în această perioadă. Cele mai multe oferte de muncă sunt în construcții, comerț sau HoReCa. În total, sunt 492 de posturi vacante

Persoanele care vor să se angajeze în Iași au la dispoziție sute de posturi vacante, indiferent că au studii medii sau superioare. Agenția pentru Ocuparea Locurilor de Muncă Vacante (AJOFM) Iași a publicat 492 de oferte, din care 422 sunt pentru persoanele cu studii medii. Patronii au postat mai multe anunțuri de angajare în domeniile construcții, comerț sau HoReCa. În servicii sunt 162 de posturi vacante. În continuare, angajatorii au nevoie de agenți de securitate, agenți de vânzări sau agenți de servicii clienți. Patronii vor să angajeze analiști, cofetari sau contabili. Salariile sunt cuprinse între 2.200 și 3.500 de lei lunar.

Patronii din Iași au postat mai multe anunțuri de angajare

Cel mai ofertant domeniu este cel al construcțiilor. Astfel, patronii din Iași derulează proiecte imobiliare și au nevoie de angajați pe diverse posturi, precum dulgher, electrician, electromecanic, faianțar, inginer construcții, inginer ecolog, geodez sau inginer instalații pentru construcții. Salariile sunt cuprinse între 3.000 și 6.000 de lei lunar. Das SRL, Arcadis SRL, AG Steel Building & Cladding SRL au nevoie de ingineri. De asemenea, Construcții Hidrotehnice, Das SRL, Raba Ion și Păvălăscu Construct caută faianțari.

Daftrading Impex SRL angajează dulgher, electrician. C.T Prestator SRL are nevoie de electrician de întreținere și reparații, iar Imeco și Das SRL, electrician în construcții. Patronii din domeniul construcțiilor mai angajează fierar betonist sau inginer automatist. Muncă la negru, descoperită la mai multe firme de construcții din Iași.

Oferte de muncă în mai multe domenii

În domeniul HoReCa se caută angajați, fiind disponibile 24 de posturi. Salariile sunt cuprinse între 2.000 și 5.000 de lei, în funcție de postul ocupat și experiență. Patronii din acest domeniu au înființat o asociație care să îi reprezinte la nivel central, respectiv Asociația Ospitalității.

Asociația Patronală, ce are scopul de a funcționa ca un liant între reprezentații din industria HoReCa din Iași, autoritățile locale și naționale, dar și de a facilita o bună cooperare a acestora. Mai multe firme din domeniul HoReCa, din Iași, fac angajări. Fairy Sweetness SRL, Self Wash SRL și Gran Panino angajează ajutor de bucătar și barmani. Hotel Orizont SRL are nevoie de cameristă. Cei interesați se pot angaja ca șoferi în Iași, la Salubris și Compania de Transport Public.

În domeniul confecțiilor sunt posturi disponibile, fiind vorba de 17 locuri de muncă vacante. Cei care vor să se angajeze pot solicita informații de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM). Patronii din Iași fac mai multe angajări în această perioadă, astfel că aceștia au de unde alege ofertele de muncă.

Adauga un comentariu