Prima pagină » Local » Paul Butnariu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Iasi are COVID! Afaceristul a avut întâlniri recente cu rectorul UMF Viorel Scripcariu și cu Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iasi
Paul Butnariu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Iasi are COVID! Afaceristul a avut întâlniri recente cu rectorul UMF Viorel Scripcariu și cu Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iasi

Paul Butnariu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Iasi are COVID! Afaceristul a avut întâlniri recente cu rectorul UMF Viorel Scripcariu și cu Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iasi

08 aug. 2020, 13:11,
BZI.ro, în Local

Paul Butnariu are COVID. Preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi, Paul Butnariu are COVID-19. Conform unor surse, afaceristul a luat temutul virus după ce a intrat în contact cu cumnatul său din Botoşani. Recent, Paul Butnariu a avut întâlniri cu rectorul UMF Viorel Scripcariu şi cu Maricel Popa, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

Paul Butnariu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Iasi s-a infectat cu noul coronavirus! Conform unor surse din apropierea afaceristului, Paul Butnariu a luat virusul dupa ce a intrat in contact cu cumnatul lui din Botoșani! Butnariu a refuzat sa răspundă la apelurile telefonice ale reporterilor BZI pentru a confirma dacă a luat sau nu COVID-19 de la cumnatul lui!

Dincolo de tăcerea lui, se ascunde însă un comportament revoltător al lui Paul Butnariu, care in ultima perioada a avut mai multe întâlniri cu Viorel Scripcariu, rectorul Universității de Medicina și Farmacie “Gr.T Popa”, din Iasi, dar și cu Maricel Popa, președintele Consiliului Județean Iasi. In plus, Paul Butnariu a organizat și câteva întâlniri cu mai mulți oameni de afaceri, printre care Dan Fiterman. Aceasta atitudine a lui Paul Butnariu este una absolut revoltătoare, pentru ca risca sa îmbolnăvească astfel foarte multă lume! Dacă ar fi fost responsabil afaceristul de carton Paul Butnariu ar fi trebuit sa evite astfel de întâlniri, știind ca poate îmbolnăvi oricând partenerii de discuții. Dacă ar fi responsabili, Toți cei care au intrat in contact cu Paul Butnariu in ultima perioada ar trebui sa se testeze înainte de a mai intra in comunități mai mari.

Oricum, Maricel Popa, de exemplu, a mai fost in contact și cu Marian Serbescu, a cărui soție a fost infectata cu virusul COVID-19, și nu a avut nicio problema in a organiza întâlniri de partid, cu foarte mulți oameni, existând riscul sa răspândească boala in comunitate. In aceeași situație este și Camelia Gavrila, candidata PSD la la Primaria Iasi, care s-a și pozat fără masca cu câțiva copii!

Toți acești oameni ar trebui sa dea dovada de responsabilitate, sa se testeze regulat Și sa prezinte public rezultatul testelor!

Cine este Paul Butnariu, afaceristul falimentar care conduce Camera de Comerț din Iasi

Paul Butnariu este președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași, poate cea mai importantă instituție locală de reprezentare a oamenilor de afaceri. Deși ar trebui să fie un model de urmat pentru tinerii antreprenori, patronul falimentarei Construcții Feroviare Moldova SA dă dovadă de un comportament împotriva mediului de afaceri, fiind o adevărată rușine pentru business-ul local.

Paul Butnariu și-a îngropat firma în datorii de 8 milioane euro și acum apelează la mila autorităților

Falimentul Construcții Feroviare Moldova CFM SA se apropie de final, iar omul de afaceri Paul Butnariu încearcă pe ultima sută de metri să salveze tot ce se mai poate din cunoscuta companie de construcții. Intrată în insolvență încă din 2012 și cu majoritatea proprietăților puse sub sechestru din cauza datoriilor care ajung la aproape 8 milioane de euro, patronul Construcții Feroviare Moldova SA a contestat pe ultima sută de metri mai multe titluri executorii.

De asemenea, Paul Butnariu a contestat și modul de distribuire a sumelor care trebuiau împărțite între autoritățile statului și firmele private care au rămas păgubite în urma afacerilor făcute cu CFM SA. În plină pandemie provocată de COVID-19, compania controlată de afaceristul Paul Butnariu a depus la instanțele judecătorești între lunile martie-mai 2020 mai multe „contestații la executare”, „contestații act administrativ fiscal” și „contestații raport situație financiară”. Prin toate aceste contestații, afaceristul încearcă să blocheze plata datoriilor către foștii parteneri de afaceri și instituțiile statului pe care le-a țepuit.

Falimentul Construcții Feroviare Moldova, amânat de omul de afaceri Paul Butnariu

Compania controlată de omul de afaceri Paul Butnariu merge mai rău ca niciodată, iar Falimentul Construcții Feroviare Moldova CFM SA bate la ușă de o bună perioadă. Conform ultimelor raportări fiscale, CFM SA a avut o pierdere de -5.269.435 lei în 2018 și o cifră de afaceri de doar 1.687.964. Asta se întâmplă în condițiile în care datoriile firmei din Iași ajung la 35.712.907 lei conform raportărilor pe anul fiscal 2018. Alături de controversatul om de afaceri Paul Butnariu, administratori în cadrul Construcții Feroviare Moldova SA mai sunt Alina Hăilă – fosta secretară a lui Relu Fenechiu, alături de Felix Eduard Hrestic și Cristina Raluca Tudose.

De precizat faptul că firma controlată de aceștia a avut de încasat 5,5 milioane de lei de la o altă firmă la care același Butnariu este acționar, ambele societăți fiind în insolvență și având același obiect de activitate, fiind vorba despre Construcții Feroviare Câmpulung Moldovenesc SA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *