National

Paul Stănescu, după alegerile parlamentare: „PSD este cel mai mare și mai puternic partid din România!“

Publicat: 07 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Paul Stănescu după alegerile parlamentare PSD este cel mai mare și mai puternic partid din România
Secretarul general al PSD, Paul Stănescu

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a transmis luni, 7 decembrie, un mesaj după alegerile parlamentare. Paul Stănescu susține că reconstrucția din ultimul an prin care a trecut formațiunea social-democrată a fost câștigătoare.

„Le mulțumesc românilor care ne-au acordat încrederea și au votat PSD! Fiecare vot acordat ieri demonstrează că PSD este partidul care are cele mai bune #soluții, dar și profesioniștii care să le aplice pentru a depăși criza sanitară și economică în care se află România! Felicitări tuturor membrilor, simpatizanților și organizațiilor PSD pentru implicarea și rezultatele obținute! Ați demonstrat, încă o dată, că PSD este cel mai mare și mai puternic partid din România!“, a menționat Paul Stănescu.

Paul Stănescu: „Noul PSD este pe mâini bune în județul Olt!“

Liderul social democrat a scris pe pagina sa de Facebook că

„În ultimul an, alături de Marcel Ciolacu, mi-am concentrat eforturile pentru a accelera procesul de reconstrucție și modernizare a partidului și, recunosc, nu am mai avut timp suficient pentru a mă implica în activitatea colegilor mei din Olt. Am vorbit tot mai rar, dar le-am acordat încredere, iar astăzi sunt bucuros să văd că au depășit toate așteptările! De aceea, vă spun – simplu și direct – cum mă știți: felicitări PSD OLT pentru cel mai bun scor la alegerile parlamentare! Este meritul vostru exclusiv și, prin rezultatele obținute, ați demonstrat tuturor că ați muncit cu tenacitate și energie. Și, mai ales, că noul PSD este pe mâini bune în județul Olt!”, a scris secretarul general al PSD Paul Stănescu pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu: „Victorie! Nu v-ați lăsat intimidați!“

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj luni, 7 decembrie, după ce numărătoarea voturilor arată că formațiunea social democrată arată că va câștiga alegerile parlamentare ce au avut loc duminică, 6 decembrie.

„Vă mulțumesc tuturor! Este victoria voastră! Este victoria celor care ați rezistat. Care nu v-ați lăsat intimidați. Care nu ați cedat niciun milimetru. Care ați crezut și ați luptat până la capăt!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu: „Românii i-au transmis clar lui Klaus Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci“

Liderul social democrat, Marcel Ciolacu, a precizat că votul este cea mai aspră palmă democratică pentru un președinte care nu și-a înțeles atribuțiile.

„Știu că în ultimele luni ați simțit ca și mine nedreptatea urii revărsate, săptămână de săptămână, de la pupitrul prezidențial. Votul este cea mai aspră palmă democratică pentru un președinte care nu și-a înțeles atribuțiile! Românii i-au transmis clar lui Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci care au eșuat atât în gestionarea pandemiei, cât și pe plan economic.

Este nevoie de specialiști și de soluții, iar PSD a demonstrat că este creditat de români cu încrederea necesară pentru a traversa criza sanitară și economică. Mulțumesc partidelor europene din familia socialistă pentru susținerea efortului nostru de reconstrucție și modernizare, ceea ce ne demonstrează că parcursul PSD este unul corect”, a mai scris pe pagina sa de Facebook  liderul social democrat, Marcel Ciolacu.

Adauga un comentariu