Pavel Bartoş şi-a lansat filmul la care a fost regizor!

10 oct. 2019, 09:00 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Fun

Prezentatorul emisiunilor „Vocea României” şi „Românii au talent”, de la PRO TV, actorul Pavel Bartoş (44 de ani) a avut mari emoții, zilele trecute. S-a întâmplat la vizionarea de gală a filmului „Romanian tradition”, pentru care a fost şi producător.

 

La evenimentul de gală au participat, printre alții, Rodica Mandache și Horia Brenciu. Printre cei prezenţi s-a mai numărat și Elvira Deatcu, una dintre actrițele acestei producții, pe care însă o vedeți și în serialul „Vlad” (PRO TV).

Din distribuţie mai fac parte Adrian Titieni, Alexandru Papadopol, Alex Ion, Marius Damian şi Cătălin Neamţu. Irina Voinea, stilista lui Smiley, s-a ocupat de costumele cu care vedetele au fost îmbrăcate în această poveste.

Filmările s-au încheiat anul trecut, pe 14 noiembrie, iar de atunci Pavel Bartoş a participat cu acest film la multe festivaluri pentru vizionări, precum TIFF: “Scenariul l-am făcut într-o noapte, preproducția în 2 săptămâni, am filmat în 3 zile şi 2 nopţi. Ca regizor trebuie să gestionezi jocul tuturor actorilor. Înainte eram obişnuit doar cu rolul meu ca actor. Am terminat de filmat prima mea aventură cinematografică în care, din 30 de secvenţe, 28 au fost de exterior”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *