Sport

Pe cine va întâlni România, după victoria cu Senegal de la CM din Japonia

Publicat: 02 dec. 2019

România a învins Senegal, scor 29-24, în al doilea meci de la Mondialul de handbal feminin din Japonia. Senegal a fost adversarul perfect pentru o echipă a României care avea nevoie de aer pentru a nu muri după doar două zile la Campionatul Mondial.

Cristina Neagu a marcat nu mai puțin de 13 goluri pentru România și a fost desemnată cea mai bună jucătoare a partidei. Au mai înscris pentru „tricolore” Perianu, Polocoşer și Udriştioiu câte trei goluri, Iuganu și Seraficeanu câte două, Pintea, Ostase și Zamfirescu câte un gol, iar de la Senegal s-a remarcat Dapina, cu șapte reuşite.

România va mai juca în grupă contra Kazahstanului (3 decembrie, 12.00), Muntenegrului (4 decembrie, 8.00) şi Ungariei (6 decembrie, 8.00).

Primele trei clasate în fiecare din cele patru grupe vor obţine calificarea în faza grupelor principale, de unde echipele de pe primele două poziţii vor juca apoi în semifinale.

Meciurile din grupele principale încep în 8 decembrie, urmate de semifinale, în 13 decembrie, şi finalele pentru medalii, în 15 decembrie.loading...

Adauga un comentariu