Actualitate

Pe ei i-am votat! Viceprimarul USR-PLUS Horia Tomescu a numit în consiliul de administrație al unui spital din București un bărbat care și-a înjunghiat iubita! Ce l-a recomandat? Vocea și talentul – VIDEO

Publicat: 05 mai 2021
Vlad Voiculescu și Horia Tomulescu
Vlad Voiculescu are o legătură strânsă cu Horia Tomescu, viceprimarul Capitalei care a numit în consiliul de administrație un bărbat care și-a înjunghiat iubita

Noi informatii ies la iveală despre viceprimarul USR-PLUS al Bucureștiului. Vorbim despre faptul că Horia Tomulescu l-a propus, in consiliul de administratie al unui spital pe un individ care si-a injunghiat iubita. Invitat intr-o emisiune la un post de televiziune, viceprimarul explică faptul că numirea a venit in baza unor criterii. Totuși, intrebat de moderator care ar fi criteriile, acesta s-a ferit să le numească.

Horia Tomulescu este, conform informatiilor apărute in presa centrală, in mijlocul unui scandal ce are legătură cu votul pe bugetul Capitalei.

Viceprimarul USR-PLUS, Horia Tomulescu numește in consiliul de administratie a unui spital un bărbat controversat

Informatia a iesit la iveală recent si poate fi catalogată ca o dovadă a cât de responsabili sunt cei de la USR-PLUS, cei care duc o intreagă campanie in mediul online in care mentionează că sunt impotriva ocupării in functii publice a ”penalilor”. Totuși, in realitate lucrurile stau diametral opus. Vorbim despre faptul că Horia Tomulescu, viceprimarul USR-PLUS al Bucureștiului, a numit recent in consiliul de administratie un bărbat care i-a injunghiat înjunghiat iubita. Răzvan Marian Apostol, bărbatul in cauză a comis fapta penală in urmă cu 17 ani

Eu l-am intervievat ( pe Marian Apostol – n.r.) legat de activitatea dânsului în administrația spitalelor. În urma interviului, activitatea dansului mi s-a părut relevanta pentru a-l propune într-un consiliu de administrație”, a declarat Horia Tomescu la televiziunea B1.

Mai jos puteți urmări dialogul halucinant pe care Horia Tomulescu îl are cu prezentatorul B1 TV, Răzvan Zamfir.

Răzvan Apostol i-a tăiat gâtul fostei iubite

Răzvan Marian Apostol are o condamnare pentru o tentativă de omor. În iulie 2004, când avea doar 20 de ani, Apostol a înjunghiat-o, de mai multe ori, pe fosta lui iubită. Acesta i-a tăiat gâtul tinerei chiar la intrarea în căminul Grupului Școlar Agricol „Viaceslav Harnaj” din București. Totuși, informația pare să nu fi ajuns la urechile viceprimarului USR-PLUS, asta deși, criteriile de integritate sunt esențiale când o persoană dorește să ocupe o poziție publică.

Totuși este dubios cum toată presa a aflat de condamnarea lui Răzvan Apostul, iar viceprimarul USR-PLUS nu știa. Acest lucru poate să ne ofere o imagine asupra capacității cu care iși indeplinește atribuțiile de serviciu.

Bugetul Capitalei nu a fost votat din cauza dorintei lui Tomulescu de a controla spitalele

O altă problemă apărută la nivel de primărie generală a Bucureștiului a fost momentul în care bugetul Capitalei nu a fost votat de cei din USR-PLUS din cauza faptului că Nicușor Dan nu i-a dat drept de semnătură pentru spitalele din București. Motivul a fost parțial confirmat de cei de la USR-PLUS care au spus că bugetul nu a fost votat pentru că sunt anumite probleme. Totuși, alte surse din presă au afirmat faptul că mișcarea este coordonată de ministrul demis al Sănătății, Vlad Voiculescu, care ar încerca să transmită un semnal de putere și să se răzbune pentru remanierea suferită.

Totusi, in replica, Nicușor Dan s-a arătat socat de declaratiile celor de la USR-PLUS mai ales că fix cu câteva saptamâni și-au dat acceptul, după analiză, pe bugetul Capitalei.

„Sunt uluit. Noi am avut un buget. Primarul a discutat cu fiecare din grupurile de consilieri din majoritate. Grupurile de consilieri din majoritate au discutat între ele încă de acum șase săptămâni și acum venim și spunem că e un alt buget. Realmente nu se poate așa. Deci în opinia mea toate discuțiile care trebuiau să aibă loc pe buget au avut loc și au fost extrem de civilizate și de constructive și s-au adus îmbunătățiri. (…) a menționat Nicușor Dan după ce USR-PLUS a votat împotriva bugetului.

Comentarii
Adauga un comentariu