Actualitate

Ce face Vlad Voiculescu atunci când se plictiseşte? Fostul ministru vrea să ” trântească” bugetul Bucureștiului pentru a dovedi că incă mai are putere

Publicat: 26 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce face Vlad Voiculescu atunci când se plictiseşte Fostul ministru vrea să  trântească bugetul Bucureștiului pentru a dovedi că incă mai are putere
Vlad Voiculescu vrea să se răzbune pe Coaliție încercând să '' trântească'' bugetul Bucureștiului

Lucruri noi și interesante ies la iveală în legătura cu fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. Conform unor surse politice ale celor de la stiripesure.ro, fostul ministru caută să se răzbune pentru că a fost înlătura de la șefia Ministerului. Concret, acesta încearcă să ” tranteasca” bugetul Bucureștiului pentru a dovedi faptul că incă mai are putere în interiorul partidului.

De altfel, această încercare este oarecum un non-sens ţinând cont că Vlad Voiculescu este un apropriat al primarului Nicușor Dan iar cel din urmă chiar l-a propus pentru funcţia de viceprimar general, funcţie la care a renunțat.

Vlad Voiculescu vrea să trântească bugetul Bucureștiului pentru a se răzbuna

În acest sens, mișcarea pe care o pune la cale liderul PLUS din București este de bloca votul din Consiliul General pe proiectul de buget propus de Primarul Capitalei. Prin această mișcare, Vlad Voiculescu speră să împuște doi iepuri.

Mișcarea pe care o pune Vlad Voiculescu are ca principal scop răzbunarea pentru demiterea lui din fruntea Guvernului dar şi pentru a orchestra o lovitură în Coaliţia de Guvernare. De altfel, la polițe nu este uitat nici Dan Bârna care ar primi o lovitură chiar din interiorul partidului. În altă ordine de idei, Vlad Voiculescu mai urmăreşte apariţia unei alte crize politice care i-ar şubrezi lui Dan Bârna demersul candidaturii la şefia USR-PLUS în beneficiul lui Dacian Cioloș.

În pofida dorinţei liderilor centrali din USR-PLUS, Voiculescu nu dorește îngroparea securii războiului şi, prin omul său, viceprimarul general Horia Tomulescu vrea să îi convingă pe ceilalţi consilieri USR-PLUS să nu voteze bugetul propus de primarul Nicușor Dan.

Nu este singura situaţie de acest fel

Faptul că Vlad Voiculescu vrea să blocheze bugetul local al municipiului București din simpla dorinţă de a se răzbuna nu este o situaţie unică. De exemplu, la Iași, se întâmpla acelaşi lucru. De data asta vorbim despre faptul că cei din USR-PLUS Iași au votat împotriva adoptării bugetului local.

USR-știi au fost puţ şi simplu forţaţi de Cosette Chichirău și amenințați cu excluderea din partid dacă votează altfel decât îi dictează aceasta.

Din această perspectivă apare întrebarea firească dacă există normalitate prin faptul că unele orgolii politice pot afecta bunul mers al lucrurilor.

În acest sens, în cursul zilei de 26 aprilie 2021, în fața Primăriei Iași a avut loc o serie de proteste ale angajaţilor dar şi a primarului Mihai Chirica ce a intrat în grevă japoneză.

 

Vlad Voiculescu a fost demis cu scandal de la Ministerul Sănătății

Vlad Voiculescu, fostul ministru, a fost demis de premierul Florin Cîțu. Întregul demers a fost sub auspiciul unui scandal de proporții mai ales din cauza reacțiilor venite din partea celor de la USR-PLUS care au amenințat cu ieșirea de la Guvernare dacă premierul Cîțu nu va fi și el demis.

De altfel, miniștrii USR-PLUS au boicotat ședințele de Guvern. Cu toate acestea, după aproape o săptămână de tensiuni, Coaliția formată din USR-PLUS-PNL-UDMR au ajuns la un consens și primii au desemnat un nou ministru a Sănătății în persoana Ioanei Mihăilă.

Adauga un comentariu