National

Pe numele primarului din Sângeorz-Băi, care și-a filmat fiica dezbrăcată, în timp ce o pedepsea, a fost deschis dosar penal

Publicat: 17 sept. 2020
Pe numele primarului din Sângeorz-Băi, care și-a filmat fiica dezbrăcată, în timp ce o pedepsea, a fost deschis dosar penal
Pe numele primarului din Sângeorz-Băi, care și-a filmat fiica dezbrăcată, în timp ce o pedepsea, a fost deschis dosar penal

În cazul primarului din Sângeorz-Băi, care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi, polițiștii din Bistrița Năsăud au deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului. Dosarul privește fapta săvârşită.

„În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud de către poliţişti, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului”, a transmis, joi, Poliţia Judeţeană Bistriţa-Năsăud, potrivit news.ro.

Cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa.

Primarul a filmat momentul în care îşi umileşte propria fiică

Primarul PNL din Sângeorz-Băi filmează clipele în care acesta îşi umileşte propria fiică. Traian Ogâgău şi-a dezbrăcat fiica şi a pus-o să stea în genunchi, cu mâinile ridicate deasupra capului. Întreaga întâmplare a durat minute în şir, timp în care fetiţa plângea şi implora să se oprească. Tatăl nu s-a lăsat şi a pus-o pe fetiţa să repete o frază minute în șir:

„Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și pe tata”, „O să fac exerciții și o să învăț”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieșit din comun” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, sunt câteva dintre propozițiile pe care bărbatul o pune pe fetiță să le repete.

În cazul acestuiprimar intervine Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii (ANDPDCA) și solicită sesizarea organelor de cercetare penală. Totodată, Autoritatea cere presei să nu promoveze aceste imagini.

Nici Poliția nu a rămas indiferentă și s-a autosesizat.

După această întâmplare, PNL Bistriţa-Năsăud elimină orice legătură cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, venind cu anunțul că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea partidului.

”Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal. Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit”, a transmis PNL Bistriţa-Năsăud.

Ludovic Orban, despre cazul primarului din Sângeorz-Băi: „Nu-l mai prezentați!”

Premierul Ludovic Orban spune, referitor la cazul primarului din Sângeorz Băi, care și-a umilit fiica de 14 ani, că este împotriva oricărui comportament agresiv.

„Evident că sunt categoric împotriva oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult față de un minor și cu atât mai mult față de un copil. Dezavuez un astfel de comportament. Nu-l mai prezentați. A fost primar liberal. El nu candidează din partea PNL. În mod evident, e un comportament total împotriva oricărei norme legale și de bun simț”, a spus Ludovic Orban.

Primarul din Sângeorz-Băi care şi-a umilit fata, înregistrat din nou cum îşi înjură familia

Apar noi înregistrări cu comportamentul violent al primarului Traian Ogâgău, cel care şi-a filmat fiica dezbrăcată în genunchi şi a obligat-o să stea cu mâinile ridicate, spunându-i să-şi ceară scuze pentru ceva ce făcuse. De data aceasta, într-o filmare audio, acelaşi bărbat ţipă la doi copii care plâng, trânteşte lucruri prin casă şi îşi înjură familia.

Adauga un comentariu