Cancan ultimă oră

Pepe, imagini emoționante cu cei trei copiii ai săi! Cât de grijulii sunt cele două fiice ale artistului cu băiețelul nou-născut

Publicat: 04 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pepe imagini emoționante cu cei trei copiii ai săi Cât de grijulii sunt cele două fiice ale artistului cu băiețelul nou-născut
Pepe, imagini emoționante cu cei trei copiii ai săi

Pepe nu se mai ascunde! Își strigă bucuria și împlinirea, astfel încât toată lumea șă știe ce momente frumoase trăiește! Recent, artistul a postat un clip emoționant, cu cele două fiice ale sale, din căsătoria cu Raluca Pastramă, și micuțul Pepe Jr.

Așa după cum se poate vedea în înregistrarea postată pe Instagram, Maria și Rosa și-au luat foarte în serios rolul de surioare mai mari și sunt mereu pregătite să dea o mână de ajutor. Plus că, din ce se vede, se distrează de minune alături de cel mic!

Artistul se mândrește cu trei copii minunați

Pepe este un tătic fericit și împlinit, chiar dacă tocmai a trăit trauma divorțului. Artistul se mândrește cu trei copii minunați, două fetițe, Maria și Rosa, și băiețelul nou-născut, din relația cu Yasmine Ody.Artistul este extrem de discret cu viața lui personală, dar de când a devenit tată de băiat își bucură fanii cu o mulțime de imagini din intimitatea familiei sale. Artistul și Yasmine Ody sunt în al nouălea cer de fericire și au grijă de întreaga lor familie, inclusiv de fetițele artistului, care sunt incluse în toate activitățile de familie.

Când nu este la concerte sau la filmări, sau de fiecare dată când are posibilitatea, prezentatorul de la „Te cunosc de undeva!” este în preajma soției și a copiilor. Pepe și mama băiatului său, Yasmine Ody, au grijă ca cele două fetițe ale artistului să petreacă timp cu cel mic și să nu se simtă neglijate.

În imaginile distribuite recent pe conturile sale, Maria, care va împlinit în curând 10 ani, îl ține în brațe pe frățiorul ei mai mic, în timp ce Rosa îl mângâie cu foarte mare atenție pe creștet. Cel mic pare extrem de relaxat în brațele surioarei sale mai mari, care la un moment dat, îl sărută pe frunte, spre deliciul internauților.

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret. Cum au dat vestea

În ultima perioadă, mai multe lucruri au atras atenția asupra Yasminei Ody, femeia care i-a dăruit lui Pepe un băiețel. S-a spus că tinerii îndrăgostiți s-au căsătorit după ce pe inelarul Yasminei a apărut o bijuterie supebă. Dar asta nu este tot, femeia și-a schimbat și numele pe Instagram, din Ody în Pascu.

După atâtea speculații, a venit și confirmarea. Când a fost întrebat dacă s-a căsătorit în secret cu Yasmine Ody, Pepe a recunoscut, pentru publicația Spynews, că s-au cununat în secret.

„Da, am intrat în belele”, a glumit prezentatorul de la Te Cunosc De Undeva, confirmând că Yasmine a devenit doamna Pascu.

Povestea de dragoste dintre Pepe și Yasmine a început anul trecut. Lucrurile au avansat rapid și cei doi și-au întemeiat o familie. În iunie 2022, Pepe a devenit tătic pentru a treia oară și este în culmea fericirii.

Adauga un comentariu