Cancan ultimă oră

Pepe și-a luat „inima în dinți” și a decis să facă pasul cel mare. Artistul a cerut-o pe iubita lui în căsătorie!

Publicat: 21 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Pepe și-a luat inima în dinți și a decis să facă pasul cel mare. Artistul a cerut-o pe iubita lui în căsătorie
Pepe și-a luat „inima în dinți'' și a decis să facă pasul cel mare

Pepe are planuri mari de viitor, iar artistul i-a a oferit deja inelul de logodnă iubitei sale, Yasmine Ody. Recent, partenera lui de viață a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea și cu micuțul lor, iar pe inelarul vedetei nu a putut trece neobservat inelul, ceea ce ne-a dus cu gândul la o cerere în căsătorie. Iată primele imagini cu inelul de logodnă a vedetei!

Pepe și iubita lui Yasmine Ody au plecat deja în prima vacanță cu fiul lor, care a venit pe lume în urmă cu două săptămâni. Proaspeții părinți au ales pentru relaxare o locație situată la malul mării chiar dacă au un copil atât de mic.

Pepe a cerut-o pe iubita lui în căsătorie!

Yasmine Ody a fost fotografiată împreună cu fiul lor, iar un detaliu important nu a putut trece neobservat. Din imaginile postate în mediul online se poate observa că iubita artistului poartă un inel de logodnă, ceea ce ne duce cu gândul că Pepe a ales s-o ceară de soție pe partenera lui.

Prezentatorul de la Te cunosc de Undeva a fost întrebat dacă a decis să facă acest pas, dar artistul a preferat să fie discret cu viața sa personală, însă nici nu a negat cererea în căsătorie.

Cum s-au cunoscut Pepe și Yasmine Ody

După ce a divorțat de fosta sa soție, Raluca Pastramă, Pepe și-a găsit liniștea în brațele frumoasei sale iubite, Yasmine Ody. Tânăra este destul de mult timp în lumina reflectoarelor, fiind make-up artist, iar pe mâinile sale au trecut mai multe vedete din showbiz.

Pepe și Yasmine Ody se cunosc de patru ani chiar dacă cei doi formează un cuplu de puțin timp. Cântărețul a fost machiat de partenera lui de viață atunci când apărea în fața camerelor de filmat.

„Yasmine Ody, ea este îngerul nostru păzitor în ceea ce privește felul în care arătăm în fața camerei, așa că merită din tot sufletul un mare mulțumesc”, scria Pepe pe pagina sa de Facebook acum 4 ani, după ce a fost machiat de către noua lui iubită, Yasmine.

Adauga un comentariu