Titlurile zilei

Percheziție în forță, a mascaților, în Iași! Săltat de polițiști după un jaf ca-n filmele americane! A spart un cazino din Nicolina după ce a intrat pe geamul din baie! GALERIE FOTO / VIDEO (Exclusiv)

Publicat: 26 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Percheziție în forță a mascaților în Iași Săltat de polițiști după un jaf ca-n filmele americane A spart un cazino din Nicolina după ce a intrat pe geamul din baie GALERIE FOTO  VIDEO Exclusiv
Oamenii legii au efectuat ieri o percheziție, pentru a-i prinde pe suspecții care au dat spargerea de la cazinoul din zona Nicolina, în urmă cu o săptămână

Oamenii legii au efectuat joi seară, 25.02.2021, o percheziție domiciliară la suspecții unui jaf care a avut loc în urmă cu o săptămână. Mascații au ridicat mai multe mijloace de probă, dar și pe un suspect, care a fost dus aseară la audieri. Totul, după ce un cazino din zona Nicolina a fost spart recent ca-n filme. În cauză sunt suspectați individul și prietena lui

Ieri după-amiază, 25.02.2021, mascații au descins în forță la locuințele unor suspecți de furt. Oamenii legii au efectuat o percheziție la un apartament al suspecților, din cartierul Roua, în zona Moara de Vânt.
Polițiștii ieșeni au ridicat mai multe mijloace de probă, dar și pe un suspect, care a fost dus aseară la audieri. Totul, după ce un cazino din zona Nicolina a fost spart recent ca-n filme. Conform unor surse judiciare, în cauză sunt suspectați individul și prietena lui. Aceleași surse arată că tânăra de 24 de ani a lucrat la cazinoul jefuit, fiind concediată în urmă cu câteva luni. Din informațiile deținute, aceasta lucrează în prezent la o bancă. Aceşti doi tineri, Alina Alexandra David şi Cezar Fanaru, sunt suspecţi că ar fi complotat pentru a sparge cazinoul şi a sustrage suma de 61.000 lei.

Găsiți după o săptămână de la spargerea din cazinoul din Iași


În urmă cu o săptămână, un cazino din municipiul Iași a fost spart. Individul care a intrat pe geamul de la baie al societății a reușit să fure suma de 61.000 de lei dintr-un seif. Angajatele sălii de jocuri de noroc l-au surprins pe făptaș în momentul furtului, moment în care acesta le-a izbit ușa în față și a reușit să fugă. La scurt timp de la incident, angajatele au dat alerta. Acestea au sunat la numărul unic pentru situații de urgență 112. La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție. Oamenii legii au adunat probe, printre care și o filmare de pe camerele de supraveghere din incinta cazinoului respectiv. De asemenea, o tânără angajată a fost luată de agenți și dusă la audieri.

A intrat pe geamul din baie și a luat 61.000 de lei, după un jaf ca-n filmele americane


Anchetatorii ieșeni au constatat că hoțul a pătruns în incinta sălii de jocuri de noroc, din zona Nicolina, pe un geam mic de la baia din spatele cazinoului.

„A fost făcută o sesizare cu privire la faptul că, într-un cazino din zona Nicolina, ar fi fost sustrasă o sumă de bani dintr-un seif de către un suspect. Se fac cercetări pentru identificarea autorului”, a precizat atunci Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Inițial, hoțul luase o sumă totală de 110.000 de lei. Totuși, în momentul în care autorul a încercat să fugă, a scăpat suma de 49.000 de lei. Astfel, prejudiciul a rămas în sumă de 61.000 de lei.

„Polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări în vederea identificării autorului și tragerea acestuia la răspundere penală, precum și recuperarea prejudiciului”, a încheiat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Acum, după identificarea principalilor suspecți și audierea lor, urmează ca anchetatorii să decidă ce se va întâmpla în continuare în cazul jafului ca-n filmele americane dat într-un cazino din Iași.

Anchetatorii nu au găsit sume de bani, dar au descoperit că cei doi tineri și-au cumpărat recent un bolid Mercedes-Benz E-Class.

Adauga un comentariu