National

Percheziții de amploare în patru județe la persoane bănuite că ar comercializa ilegal substanțe toxice

Publicat: 21 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Percheziții de amploare în patru județe la persoane bănuite că ar comercializa ilegal substanțe toxice
Percheziții la mai multe domicilii

Poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase fac, vineri, 18 percheziții, în 4 județe, la persoane bănuite că ar fi comercializat ilegal produse foarte toxice, periculoase pentru oameni și plante, acestea având ca destinație reală eliminarea rozătoarelor. Poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase -IGPR, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, fac vineri dimineața 18 percheziţii în judeţele Buzău, Gorj, Sibiu şi Vâlcea.

Oamenii legii au descins la domiciliile unor persoane şi sediile sociale ale unor societăţi comerciale, bănuite de producerea, deținerea, precum și orice operațiune privind circulația produselor ori substanțelor toxice, cultivarea în scop de prelucrare a plantelor care conțin astfel de substanțe ori experimentarea produselor sau substanțelor toxice, fără drept.

„Acestea ar fi comercializat ilegal, către publicul larg, produse pentru combaterea dăunătorilor care, în realitate, sunt produse biocide, utilizate pentru eliminarea rozătoarelor, fiind foarte toxice și periculoase pentru sănătatea umană și siguranța plantelor. Produsele nu pot fi comercializate către publicul larg, deoarece conțin un anticoagulant, „difenacu”, a cărui aplicare este interzisă în grădină sau pe sol”, spun reprezentanții IGPR.

La percheziții participă și poliţiştii structurilor teritoriale de arme, explozivi și substanțe periculoase, al echipelor serviciilor pentru acțiuni speciale şi al specialiştilor criminalişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Buzău, Gorj, Sibiu şi Vâlcea.

Trupele SIAS au încurcat adresele şi au descins la un coleg de-al lor, în locul clanului Duduianu

Nebunie totală în MAI condus de Marcel Vela. Mascaţii din cadrul Poliţiei Romane, din trupele SIAS au încurcat adresele. În loc să intre peste clanul Duduianu, oamenii legii au descins înarmaţi până în dinţi la adresa unui coleg de-al lor. Situaţia este una dificilă în Ministerul de Interne condus de Marcel Vela după tot mai multe gafe făcute de oamenii legii la nivel naţional.

Conform informaţiilor, trupele SIAS au comis o greşeală inpartonabila atunci când au descins la o adresă greşită. Culmea ca aceştia, în loc să efectueze percheziţii domiciliale la clanul Duduianu, au descins la adresa la care locuia un coleg de breaslă. Colegul lor de la SIAS nu era acasă, dar locuia împreună cu părinţii. Mascaţii SIAS au acţionat în forţă, iar părinţii acestuia au fost speriaţi de moarte pentru că mascaţii erau înarmaţi până în dinţi.

Conform primelor informații pe surse, operațiunea în cadrul căreia mascații au greșit adresa era coordonată nici mai mult nici mai puțin decât de adjunctul Poliției Capitalei, Radu Gavriș, care pare să fie răspunzător pentru gafa de zile mari a mascaților.

Marcel Vela scapă situaţia de sub control în ministerul pe care s-ar presupune că îl conduce

Nepăsarea actualului ministru, Marcel Vela este una imensă. Un val de critici vin din direcţia sindicatelor din cadrul MAI. Plecând de la ideea că în cazul înmormântării liderului clanului Duduianu, Emi Pian, poliţiştii au asistat neputincioşi la întrega nerespectare a măsurilor de protecţie împotriva pandemiei de COVID-19, până la lipsa de protecţie pe care oamenii legii o au în lupta cu clanurile.

Conform informaţiilor de la acea dată, se pare că cei mai importanţi oameni din Poliţia Bucureşti s-au rugat de fratele lui Emi Pian pentru a scoate decedatul mai repede din biserică. Ori, dacă un lider al poliţiei roagă un interlop de aşa ceva, atunci nu mai vorbim de nicio Siguranţă şi Protecţie din partea autorităţilor.

Adauga un comentariu