Sport

Peste tot se poate, numai la Iași nu! Sibiul își face stadion de Champions League! Suma uriașă care va fi investită

Publicat: 03 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Peste tot se poate numai la Iași nu Sibiul își face stadion de Champions League Suma uriașă care va fi investită

FC Hermannstadt a inaugurat noul stadion din Sibiu, chiar de Ziua Națională, în partida terminată la egalitate cu CFR Cluj.
Arena, omologată pe 14 noiembrie, are acum patru mii de locuri și beneficiază de un gazon ideal, adus din Slovacia. Dar investițiile vor continua, astfel încât stadionul va deveni unul de cinci stele, la nivel european, a anunțat Iuliu Mureșan, președintele lui FC Hermannstadt.

„Anul viitor depunem mai multe proiecte la primărie. Oamenii de acolo vor să se implice în sport și asta nu poate decât să mă bucure. Au reușit să modernizeze actualul stadion și să instaleze nocturna. În 2020, vom avea stadion de categoria 4, în care se vor investi 38 de milioane de euro”, a declarat Mureșan.

După finalizarea investițiilor, arena va avea o capacitate mărită, de 12.500 de locuri. De asemenea, va putea găzdui meciuri de cupele europene.
Până la competițiile continentale, FC Hermannstadt trebuie să se mențină în Liga I. Gruparea din Sibiu e momentan pe penultima poziție, cu 15 puncte, iar situația din lotul lui Neagoe este tot mai tensionată.

Adauga un comentariu