Cancan

Petre Roman a dezvăluit după 14 ani motivul divorțului de Mioara Roman

Publicat: 27 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Petre Roman a dezvăluit după 14 ani motivul divorțului de Mioara Roman
Petre Roman și Mioara au divorțat în 2007 după o căsnicie de 34 de ani

Fostul premier al României, Petre Roman, a dezvăluit în emisiunea moderată de Denise Rifai care a fost motivul divorțului de prima soție. Petre și Mioara s-au despărțit în urmă cu 14 ani, după 34 de ani de căsnicie din care a rezultat o fiică, Oana Roman. La scurt timp, Petre Roman și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc, cu care are un băiat.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” reușește să îi țină pe telespectatori cu sufletul la gură în fața televizoarelor, în fiecare seară de marți, începând cu ora 23:00. Sportivi, politicieni, cântăreţi, medici, oameni de televiziune sau actori ajung sub tirul întrebărilor jurnalistei Denise Rifai. Astfel, publicul are ocazia să afle lucruri nespuse până acum, să descopere noi faţete ale celebrităţilor invitate în emisiune şi să îşi facă o imagine cât mai complexă şi aproape de adevăr asupra acestora. În ultima ediție a fost invitat Petre Roman.

Petre Roman a dezvăluit motivul divorțului de prima soție

În anul 2007, după 34 de ani de căsnicie, Mioara Roman și Petre Roman au decis să meargă pe drumuri separate. Petre Roman și-a refăcut viața alături de Silvia Chifiriuc și a rupt orice legătura cu fosta lui familie. La vremea respectivă, gurile rele spuneau că motivul divorțului dintre Petre Roman și Mioara Român ar fi fost chiar Silvia Chifiriuc, cea cu care politicianul a făcut un copil.

„Asta nu este adevărat. Însă, ceea ce pot spune că este adevărat este că într-un fel, cum e viața, mi-am pierdut mințile. M-am îndrăgostit foarte puternic de Silvia… nu numai pentru că e o femeie foarte frumoasă, nu numai pentru că are o voce splendidă, ci pentru că este un om cu care am simțit că mi-e foarte bine. Am și eu dreptul să mă simt foarte bine cu aleasa inimii mele”, a spus Petre Roman.

Petre Roman și Silvia Chifiriuc au un băiat

După divorțul de Mioara Roman, la doi ani, politicianul s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc. Cei doi au un băiat pe nume Petrus, care a împlinit recent 11 ani.

„Îmi cunosc bine copilul, pe Petrus. Este un copil care reacționează și gândește frumos. E așezat temeinic în ce gândește și, câteodată, are și mult umor. Așadar, mă aștept la lucruri bune”, a spus Petre Roman despre fiul său.

Cei doi soți sunt mândri de fiul lor care studiază la Școala Franceză și este studios.

„Este un dar care nu se compară cu nimic. Când se întâmplă o aşa minune se întâmplă pentru că Dumnezeu vrea. Nu am căutat niciodată să fac tratament, nici nu am avut probleme. Mai vreau încă un copil, dacă îmi dă Dumnezeu, de ce nu? Mi-aş dori o fetiţă, mai ales pentru că mama mea a vrut foarte mult să aibă o nepoţică. Deocamdată, ne bucurăm de băieţelul pe care îl avem. Suntem mândri că îi place să înveţe. Studiază la Şcoala Franceză şi s-a integrat foarte bine, deja este în al patrulea an şi vorbeşte foarte bine franceza”, a spus Silvia.

Adauga un comentariu