National

Petrecere fără limite la Vama Veche. Au uitat de pandemia de COVID-19!

Publicat: 23 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Petrecere fără limite la Vama Veche. Au uitat de pandemia de COVID-19
Petrecere fără limite la Vama Veche. Au uitat de pandemia de COVID-19!

 În noaptea de sâmbătă, o petrecere fără limite a avut loc la Vama Veche. Zeci de tineri au uitat parcă de pandemia de COVID-19 și au petrecut în miez de noapte. stând unii lângă alții, fără să păstreze distanța fizică.

Petrecere fără limite la Vama Veche. Au uitat de pandemia de COVID-19!

Fiecare sfârșit de săptămână pare a fi devenit o regulă pe litoralul românesc ca tinerii să nu țină cont de normele de distanțare și să nu poarte mască de protecție, chiar dacă România se confruntă cu o creștere a numărului de infectări noi cu COVID-19. Niciunul dintre tinerii care au participat la petrecerea de Vama Veche nu au purtat mască de protecție, deși au stat înghesuiți mai ceva ca sardelele.

Paranghelie cu interlopi la București

A fost petrecere mare în cursul nopţii de joi spre vineri, chiar lângă Bucureşti. La petrecerea de botez a Cămătarilor s-a petrecut fără nicio măsură de siguranţă, fără să se respecte nicio măsură de siguranţă şi de protecţie. Fiica lui Sile Cămătaru şi partenerul ei, Manu Bombardieru, interlop implicat într-o reţea de distribuţie şi vânzare ilegală a măştilor sanitare, şi-au botezat copilul.

Au fost ignorate absolut toate măsurile de distanţare socială. Niciun invitat nu a purtat masca de protecţie, nimănui nu i-a păsat de organul legii.

Peste 50 de oameni, în restaurant, fără măşti

Invitaţii au depăşit cu mult numărul maxim admis de 50 de persoane şi s-au înghesuit într-un restaurant din Bragadiru, unde a plouat cu dedicaţii şi cu bani peste lăutarii veniţi să cânte la petrecere.

În imaginile din clipul video de mai sus se vede clar că nu a fost respectată distanţa fizică şi nimeni nu purta mască de protecţie, deşi petrecerea se desfăşura în interior.

Până acum nu se ştie dacă Poliţia a intervenit ca să oprească petrecerea, însă cineva ar fi sunat la 112 şi a anunţat că sunt peste 50 de oameni în incintită.

Două cluburi din Mamaia au fost închise: Ce nereguli au fost găsite

La începutul luni iaugust, vicepreşedintele ANPC, Valentina Veronica Mitran Piticu, a declarat că în Mamaia inspectorii ANPC au controlat trei cluburi.

„Au fost verificate toate cluburi, trei dintre ele au primit amenzi, două oprirea temporară a activităţii. Neregulile ţin de partea de bucătărie, partea de igienă şi camere de depozitare a gheţii neigienizată, barurile erau într-o stare deplorabilă şi nu se păstra distanţa la mese. Dacă îşi pun la punct toate neregulile constatate ieri se pot redeschide. La un club a fost închisă bucătăria, iar la celălalt tot”, a declarat Valentina Veronica Mitran Piticu.

Când se închide bomba epidemilogică de la Clubul Fratelii?

La Iași, la Clubul Fratelli, unde este o bombă epidemiologică, în ciuda semnalelor de alarmă trase de mai mulți clineți, n use ia nicio măsură. La Clubul Fratelli nu se respectă distanţarea fizică impusă de autorităţile legale. Asta, deşi există o lege în acest sens, patronilor clublui pare să nu le pese. În ultimele week-end-uri, în cadrul unor petreceri din clubul Fratelli, tinerii s-au înghesuit, încălcând cu bună știință măsurile impuse prin lege și nepăsându-le de creşterea numărului de cazuri de COVID-19 din România.

Într-un story postat de unul dintre clienții clubului, se poate observa cum barmanul nu are mască de protecție, iar oamenii nu respectă distanţarea fizică și nici nu paortă mască de protecție.

În ciuda atâtor semnale de alarmă trase de clienții nemulțumiți de situația creată, poliția și autoritățile statului nu intervin și tolerează ce se întâmpla in clubul Fratelli!

Adauga un comentariu