Actualitate

Petrecere în gara din Constanța. Zeci de tineri au dansat pe peron, după ce s-au stricat locomotivele – VIDEO

Publicat: 02 aug. 2021
zeci de persoane dansând pe un peron de gară
Imaginile au fost postate pe aplicaţia TikTok și au devenit virale în nici 24 de ore

Fă răi din ce ai, spune o zicală. Zeci de tineri care aşteptau trenul de Sibiu, respectiv trenul de Suceava au primit o veste tristă. Aceştia au fost nevoiți să aștepte pe peronul gării din Constanța, după ce locomotivele s-au stricat.

Turiștii au decis să facă aşteptarea mai plăcută şi au scos o boxă fără fir la care au conectat un telefon și au dat muzica tare pe tot peronul. Alții au încins o horă.

Imaginile au fost postate pe aplicaţia TikTok și au devenit virale în nici 24 de ore.

Locomotivă rămasă fără frâne în câmp

Un alt incident s-a produs în data de 29 iulie 2021. Un tren de călători cu zeci de copii a fost blocat pe câmp o noapte întreagă. După ce a plecat din București, trenul s-a blocat din nou. A rămas fără frâne în pădure.

Trenul a fost deblocat în cele din urmă de către o locomotivă, a treia locomotivă trimisă în ajutor, după ce primele două s-au defectat. O parte dintre copii au fost preluați de părinți.

Antena 3 a prezentat reacția halucinantă a directorului CFR:

Jurnalist: De ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la acel tren blocat cu 30 de copii?

Ovidiu Vizante, director CFR: Și de ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste pom. Eu vă spun ce informații am eu. Încercați să vorbiți cu responsabilii, cei care conduc circulația.

Jurnalist: Dumneavoastră sunteți director CFR Călători și oamenii aceia erau blocați. Nu s-a găsit o variantă? Au stat 30 de copii 8 ore, abandonați în câmp.

Ovidiu Vizante, director CFR: Cred că e impropriu să spuneți abandonați când toți directorii CFR Călători au încercat să găsească o soluție. Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții! Încercați să găsiți transbordare la ora 00:00, la 1.000 de călători, câți sunt într-un tren.

Jurnalist: Pai nu trebuie să găsesc eu, dumneavoastră sunteți în funcție!

Ovidiu Vizante, director CFR: Eu sunt în funcție, eu iau deciziile. De ce trebuie să veniți dumneavoastră să îmi spuneți ce trebuia să fac dacă vă spun că nu se putea face?

Jurnalist: Deci nu se putea face nimic pentru acei oameni? Au primit apă măcar?

Ovidiu Vizante, director CFR: Vor primi când ajung la București!

Jurnalist: După 8 ore?

Ovidiu Vizante, director CFR: Da, dumneavoastră căutați senzaționalul… Mulțumesc! La revedere!

Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători, despre replica sa tăioasă

Directorul Companiei de Căi Ferate Române Călători, Ovidiu Vizante, a transmis explicații după ce a spus că nu el trebuie întrebat de soluții pentru călătorii blocați pe câmp, în două trenuri. Într-una dintre garnituri se aflau peste 30 de elevi care veneau din tabără, de la Costinești.

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a afirmat faptul că dorește să explice contextul afirmației de săptămâna trecută într-o discuție telefonică de la Antena 3.

„A fost un moment de lipsă de concentrare pe fondul oboselii acumulate după o noapte petrecută la serviciu, sub nicio formă nu vreau să se înțeleagă că aș fi indiferent la disconfortul pasagerilor”, explică Vizante.

Comentarii
Adauga un comentariu