Prima pagină » Local » Petru Movilă, candidat pentru funcția de președinte al CJ Iași: „Prioritatea mea: infrastructură impecabilă pentru ieşeni”
Petru Movilă, candidat pentru funcția de președinte al CJ Iași: „Prioritatea mea: infrastructură impecabilă pentru ieşeni”

Petru Movilă, candidat pentru funcția de președinte al CJ Iași: „Prioritatea mea: infrastructură impecabilă pentru ieşeni”

27 mai 2024, 20:57,
BZI.ro, în Local

Petru Movilă, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Iași, transmite că prioritatea sa este infrastructura și își dorește fluidizarea traficului din județ, transformarea în realitate a trenului metropolitan, o autogară județeană, un drum nou spre aeroport, dar și dezvoltarea rețelei SMURD și Ambulanței Județeane,

„Prioritatea mea: infrastructură impecabilă pentru ieşeni.

Ajungi mai repede acasă, la cei dragi.

Stai mai puțin în trafic, la semafor, la cozi interminabile.

Cum

Fluidizăm traficul din județ pentru a elimina marile blocaje rutiere: Aeroport, Bucium, capăt CUG, Podu Iloaiei, Hârlău. Câștigăm timp acasă, nu-l petrecem în mașină. Finalizăm şoseaua de trafic greu pentru a scoate din oraş tirurile şi maşinile mari. Mutăm Vama.

Transformăm în realitate trenul metropolitan. Ajungi mai repede în Iaşi din Leţcani, Ciurea, Ungheni, Scânteia, Cristeşti, Holboca şi Podu Iloaiei.
Autogară județeană. Ajungi mai repede din orice colț al județului în inima orașului. Condiții decente de călătorie, staţii moderne de aşteptare, acces rapid, program fix ca să știi exact când ajungi acasă.

Drum nou spre aeroport. Dezvoltăm zona. Realizăm un masterplan de dezvoltare al zonei, care să includă şi un drum nou de acces, dinspre Aroneanu, pentru a facilita tranzitul de mărfuri şi accesul pasagerilor
Şi pentru că nu mai stăm în trafic, ajungi rapid și în siguranță la spital
Dezvoltăm rețeaua SMURD și Ambulanța Județeană. Construim substaţii de ambulanţă, în puncte strategice din judeţ, ca ambulanţele să ajungă mai repede la cazurile grave. Salvăm vieţi”, a transmis Petru Movilă, candidat pentru funcția de președinte al CJ Iași.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
09 iulie 2024
09 iulie 2024