Local

Petru Movilă, preşedinte PMP Iaşi, despre construcţia Autostrăzii Iaşi – Tg. Mureş: „De trei ani de zile ne luptăm să devină realitate”

Publicat: 29 nov. 2021
Petru Movilă, președintele PMP Iași

Petru Movilă, președintele Partidului Mișcarea Populară Iași, a transmis astăzi, 29 noiembrie 2021, faptul că acum trei ani de zile a fost promulgată legea privind construcția autostrăzii Iași – Tg. Mureș. Din păcate, însă, nu s-a întâmplat nimic.

„Fix acum trei ani, pe 29 noiembrie 2018, legea inițiată de mine privind construcția Autostrăzii Iași-Tg. Mureș a fost promulgată.
De trei ani de zile ne luptăm să devină realitate. Toate guvernele, de atunci în prezent, au pus piedici semnificative celui mai important proiect de investiții din Regiunea Moldovei, fie că vorbim despre lipsa alocării de fonduri, fie că vorbim despre termene extraordinar de lungi pentru documentațiile necesare.
Astăzi avem guvernare PSD și PNL. Ne-am întors în urmă cu aproape 10 ani când în timpul lui Victor Ponta, premierul USL, a fost respins acordul de mediu al autostrăzii. Din acel moment, ani de zile nu s-a întâmplat nimic”, a transmis Petru Movilă, preşedintele PMP Iaşi.

Comments are closed.

Adauga un comentariu