Prima pagină » Local » Petru Movilă, președintele executiv PMP Iași: ,,Construcția Spitalului Regional de Urgență Iași este prioritate zero pentru conducerea Primăriei Iași”

Petru Movilă, președintele executiv PMP Iași: ,,Construcția Spitalului Regional de Urgență Iași este prioritate zero pentru conducerea Primăriei Iași”

02 apr. 2022, 11:45,
BZI.ro, în Local

Petru Movilă, președintele executiv PMP Iași,  a transmis un mesaj referitor la construcția Spitalului Regional de Urgență Iași:

Construcția Spitalului Regional de Urgență Iași este prioritate zero pentru conducerea Primăriei Iași, care are în responsabilitate asigurarea căilor de acces către unitatea medicală și a utilităților.

În acest sens, în cursul zilei de ieri a avut loc o nouă întâlnire pe această temă, la care au participat reprezentanții municipalității, ai Ministerului Sănătății, arhitecți, precum și furnizorii de utilități pentru apă-canal, gaz, energie electrică.

Acest grup de lucru va avea întâlniri săptămânale, urmând să avem și alte instituții invitate. Prima va fi DRDP Iași, deoarece are o responsabilitate majoră în realizarea căilor de acces., a transmis Petru Movilă, președintele PMP Iași.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *