Local

Petru Movilă, președintele executiv PMP Iași: ,,Construcția Spitalului Regional de Urgență Iași este prioritate zero pentru conducerea Primăriei Iași”

Publicat: 02 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Petru Movilă președintele executiv PMP Iași Construcția Spitalului Regional de Urgență Iași este prioritate zero pentru conducerea Primăriei Iași
Petru Movilă, președintele PMP Iași

Petru Movilă, președintele executiv PMP Iași,  a transmis un mesaj referitor la construcția Spitalului Regional de Urgență Iași:

Construcția Spitalului Regional de Urgență Iași este prioritate zero pentru conducerea Primăriei Iași, care are în responsabilitate asigurarea căilor de acces către unitatea medicală și a utilităților.

În acest sens, în cursul zilei de ieri a avut loc o nouă întâlnire pe această temă, la care au participat reprezentanții municipalității, ai Ministerului Sănătății, arhitecți, precum și furnizorii de utilități pentru apă-canal, gaz, energie electrică.

Acest grup de lucru va avea întâlniri săptămânale, urmând să avem și alte instituții invitate. Prima va fi DRDP Iași, deoarece are o responsabilitate majoră în realizarea căilor de acces., a transmis Petru Movilă, președintele PMP Iași.

 

Adauga un comentariu