Local

Petru Movilă, preşedintele PMP Iaşi: ,,Este momentul ca guvernanţii să se implice în mod real, nu doar de dragul unor declaraţii în faţa camerelor TV”

Publicat: 13 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Petru Movilă preşedintele PMP Iaşi Este momentul ca guvernanţii să se implice în mod real nu doar de dragul unor declaraţii în faţa camerelor TV
Preşedintele Partidului Mişcarea Populară din Iaşi, Petru Movilă

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară din Iaşi, Petru Movilă, a transmis faptul că în urma prețurilor crescute, Guvernul are de câștigat.

Bâjbâiala Guvernului Ciucă pe tema preţurilor crescute peste noapte la alimente, la carburanţi, dar mai ales la facturi, îi costă scump doar pe români. Guvernul nu are decât de câştigat.

Acel monitor al preţurilor, înfiinţat de Consiliul Concurenţei acum ceva ani, nu ne ajută mai deloc pentru că nu generează niciun rezultat care să aibă vreun impact real.

De asemenea, cred că trebuie monitorizate inclusiv stocurile de produse şi comunicate în timp real populaţiei pentru a nu se mai crea panică.

Este momentul ca guvernanţii să se implice în mod real, nu doar de dragul unor declaraţii în faţa camerelor TV, cu decizii care să influenţeze în mod direct preţurile la alimente, medicamente şi carburanţi., a transmis Petru Movilă, președintele PMP Iași.

 

Adauga un comentariu