Remedii naturiste

Picioare umflate? Iată cum să le dezumflați instantaneu folosind bicarbonat de sodiu!

Publicat: 16 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Picioare umflate Iată cum să le dezumflați instantaneu folosind bicarbonat de sodiu
Alegeți apă fierbinte pentru a ușura picioarele care au fost comprimate în pantofi prea strânși.

Ai picioarele grele și umflate? Se întâmplă adesea din cauza căldurii sau daca ati incaltat o pereche de pantofi noi. Problema este că este o senzatie dureroasa! Deci, ce să facem pentru a le trata? Nu este nevoie să cumperi geluri cu efect de cub de gheață! Sunt scumpe și nu știi ce conțin. Din fericire, există un remediu testat și aprobat de bunici pentru a face picioarele să se dezumfle într-o clipă. Trucul natural care nu costă nimic este să vă scufundați picioarele în apă cu bicarbonat de sodiu.

Picioare umflate? Iată cum să le dezumflați instantaneu folosind bicarbonat de sodiu!

Aveți nevoie de 2 linguri de bicarbonat de sodiu si 2 litri de apăSe toarnă apa în lighean. Adăugați bicarbonatul de sodiu. Se amestecă pentru a se combina bine. Scufundați picioarele în lighean timp de cel puțin 15 minute. Ștergeți-vă picioarele apoi cu un prosop. Datorită acestei rețete, picioarele s-au dezumflat în doar câteva minute! Ușor, rapid și eficient, nu?

În schimb, folosiți apă rece pentru a dezumfla picioarele după o lungă plimbare. Și alegeți apă fierbinte pentru a ușura picioarele care au fost comprimate în pantofi prea strânși. De asemenea, puteți face o baie de picioare în apă cu oțet, apă si bicarbonat. De ce funcționează? Bicarbonatul de sodiu ameliorează și dezumflă picioarele în mod natural. În plus, calmează mâncărimea și accelerează vindecarea veziculelor. De asemenea, elimină mirosurile și previne depunerea oricăror ciuperci.

La revedere, pielea moartă!

Pentru a îndepărta pielea moartă de pe calcaie, faceți o pastă formată din 3 părți bicarbonat de sodiu la o parte apă. Apoi, frecați-vă picioarele cu această pastă folosind fie un burete, fie o piatră ponce, făcând mici mișcări circulare. Puteți spune apoi „La revedere!” pielii moarte.

Alte trucuri eficiente pentru picioare umflate

Într-un lighean cu apă rece, se toarnă o infuzie de rozmarin și floare de tei, se amestecă bine și se înmoaie picioarele timp de 15 minute.

Mai simplu, puteti chiar să plasați un pachet de gheață pe picioarele umflate pentru a le ușura.

Alte sfaturi includ înfășurarea picioarelor în comprese îmbibate într-un amestec de vin alb încălzit cu mai multe crenguțe de rozmarin.

În ceea ce privește dieta, nu ezitați să vă asezonați mâncarea cu usturoi și lămâie, care sunt foarte bune pentru fluxul și circulația sângelui.

Adauga un comentariu