Mozaic muzical

Piesă postumă a lui George Michael, lansată

Publicat: 06 nov. 2019

„This is How (We Want You To Get High)”, primul său single original de după anul 2012, va putea fi auzit la finalul filmului „Last Christmas”.  Inspirat la rândul său din melodiile solo ale lui George Michael şi din cântecele lansate de acesta în perioada în care a făcut parte din grupul Wham!.

Unul dintre cei mai bine vânduţi artişti din toate timpurile, George Michael, devenit celebru în anii ’80 ca membru al duoului Wham!, a murit în reşedinţa sa londoneză în ziua de Crăciun a anului 2016, la vârsta de 53 de ani, din cauze naturale, potrivit medicului legist.

Piesă postumă a lui George Michael, lansata

„Această piesă inedită, înregistrată în timpul ultimelor sesiuni de studio ale lui George, este primul său material original lansat în ultimii şapte ani „, se afirmă într-un comunicat de presă.

„În versuri, scrise exclusiv de George, acesta abordează relele societăţii, cu amestecul său cunoscut de autoironie şi umor insinuant”, precizează acelaşi text.

George Michael, artist premiat cu Grammy, care a avut mai multe probleme cu autorităţile din cauza consumului de droguri, a început să lucreze la acest single în 2012.

Piesa a fost finalizată într-un studio în anul 2015.

Celebrul cântăreţ britanic, al cărui nume real a fost Kyriacos Panayiotou, născut într-o familie de imigranţi greco-ciprioţi, a devenit celebru în lumea întreagă graţie unor piese de mare succes, precum „Last Christmas”, „Careless Whisper” şi „Faith”.

Filmul „Last Christmas”, cu Emilia Clarke şi Henry Golding în rolurile principale, despre o femeie care lucrează pe post de elf într-un magazin de Crăciun, va fi lansat pe 8 noiembrie.

Titlul acestei pelicule este inspirat de cel al celebrei melodii omonime, lansată de grupul Wham! în 1986.

Coloana sonoră a acestei comedii romantice, al cărui scenariu este cosemnat de Emma Thompson, este alcătuită din 12 cântece solo ale lui George Michael şi trei ale grupului Wham!.

Adauga un comentariu