Cancan ultimă oră

Plaja din Grecia catalogată de Costi Ioniță drept „mizerabilă”. Artistul a avut o reacţie dură

Publicat: 27 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Plaja din Grecia catalogată de Costi Ioniță drept mizerabilă. Artistul a avut o reacţie dură
Costi Ioniță a mers în Thassos în plin sezon estival, însă artistul a fost foarte revoltat de condițiile găsite acolo

Având în vedere că este vară, oamenii pleacă la mare. Așa a făcut și Costi Ioniță, iar destinația a fost Grecia, deoarece se poate ajunge acolo foarte repede cu mașina și este cunoscută pentru cea mai curată apă.

Costi Ioniță a plecat din România în căutare de relaxare și a mers în vacanță pe insula Thassos din Grecia, însă a avut parte de o surpriză neplăcută. După ce a ajuns acolo, artistul s-a declarat complet nemulțumit de ceea ce a găsit pe faimoasa insulă și a împărtășit imagini cu fanii de pe rețelele de socializare.

Plaja din Grecia catalogată de Costi Ioniță drept „mizerabilă”

Deși Grecia este destinația pe care foarte mulță români o preferă, Costi Ioniță a avut o reacție de zile mari atunci când a văzut cum arată apa de pe plaja din Thassos. Artistul a făcut mai multe filmulețe în care filma apa care era murdară, iar mai apoi a urcat filmulețele pe TikTok. Acesta a stârnit un val de reacții din partea internauților care nu sunt de aceeași părere cu el, Thassos fiind destinația preferată de mulți români.

„Aici suntem în Thassos, Massos, figuri fine, altceva. Uitați-vă mizeria. Tot România și litoralul românesc sunt forță. (…) Fraților, sunt în Grecia, la mare, na, cică Thassos, frumos, uitați ce mizerabilă este apa. Am venit că așa a fost conjunctura, că altfel tot la noi, la România, aș fi venit. Forza România! Măi, fraților, eu nu glumesc. E mizerabilă tare de tot. Uită-te și tu. Păi imi e și silă să intru în ea. Asta e, România e forță!”, a spus Costi Ioniță în filmulețele de pe TikTok.

Reacțiile fanilor

După ce a împărtășit imaginile cu fanii pe care îi are în mediul online, artistul nu a avut parte de reacții pozitive, deoarece oamenii nu au aceeași părere despre locația în care a mers acestal.

„Nu am văzut așa ceva în apa din Grecia și nici nu cred așa ceva”, „Este natură, nu bazin”, „Ieri am venit în Grecia și chiar este foarte curată apa. Depinde de locul în care sunteți, nu toată Grecia e la fel”, „În Grecia nu este voie să fie furtună în larg?”, „Eu am fost de peste 6 ori în Thassos, sub nici o formă nu există așa ceva’”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Adauga un comentariu