Actualitate

Planul diabolic pregătit de ciumă roșie PSD și febra galbenă PNL pentru bugetari! Din 2025 mulți vor fi dați afară

Publicat: 05 mart. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Planul diabolic pregătit de ciumă roșie PSD și febra galbenă PNL pentru bugetari Din 2025 mulți vor fi dați afară
Planul diabolic făcut de PNL și PSD pentru a da afară bugetari

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă pregătesc surprize mari pentru o parte dintre bugetari. Planul diabolit pregătit de ciumă roșie PSD și febra galbenă PNL începe din 2025 când peste 25% dintre lucrării la stat vor fi dați afară!

Nu o să se întâmple în 2024 pentru că este an electoral, iar majoritatea votanților PSD-PNL sunt bugetarii.

Planul diabolic pregătit de ciumă roșie PSD și febra galbenă PNL pentru bugetari!

Marcel Ciolacu a explicat faptul că a început ”reforma administrativă”, reformă care constă în tăieri bugetare. Și cum altfel pot fi tăiate cheltuielile bugetare decât prin darea afară a celor care lucrează la stat? Iată ce spune covrigarul Marcel Ciolacu:

„ Reforma administrativă va fi dusă la capăt. Nu e vorba că vom tăia, se va aşeza, în sfârşit, pe alte baze, sistemul public. E o reformă aşteptată 30 de ani, nu poate să o facă Ciolacu în 6 luni. Am creat cadru legal, am început minister cu minister, o să începem agenţie cu agenţie, companie cu companie. e un lucru de durată, măcar un an de zile”, a explicat Marcel Ciolacu.

Nicolae Ciucă a explicat mai voalat faptul că vor fi dați afară numeroși bugetari. Generalul plagiator vorbește despre întârzieri generate de alte ”priorități”. În realitate, guvernul PSD-PNL nu va opera tăieri în 2024 pentru că asta ar însemna să piardă voturi.

Am avut o discuţie cu premierul şi cu ministrul Finanţelor. Sunt pregătite măsuri în acest sens. Ele trebuiau să fi fost finalizate ca analiză, doar că au fost câteva priorităţi care au generat această întârziere. Cu certitudine, aşa cum am spus de fiecare dată, împreună cu miniştrii de linie, împreună cu premierul vom analiza toate aceste măsuri în coaliţie. Dacă tot am vorbit de mediul de afaceri şi tot au fost luate nişte măsuri prin care să depăşim o situaţie dificilă, este absolut normal ca această povară să fie împărţită în mod egal, atât la nivelul mediului de afaceri, cât şi la nivelul cheltuielilor bugetare

Recent, ministrul de Finanțe, Marcel Boloș a vorbit despre reducerile bugetare și despre faptul că în acest an este un ”subiect sensibil” pentru că este un an electoral:

„Pur şi simplu nu ştiu dacă o ajustare mai importantă este posibilă pentru noi. Este un an electoral, iar reducerile de cheltuieli sunt un subiect sensibil în ţara noastră”, a spus Marcel Boloş într-un interviu pentru Bloomberg, potrivit Agerpres.

PSD-PNL vând pomeni electorale în 2024! Din 2025, prăpăd!

Ciuma roșie PSD și febra galbenă PNL vând pomeni electorale în 2024. Ținta este câștigarea tuturor alegerilor, iar acest lucru se poate face doar prin prostirea oamenilor. Conform unui sondaj AVANGARDE, majoritatea votanților PSD-PNL sunt bugetari. Ori acest lucru îi face pe actualii politicieni să nu ia măsuri dure referitor la restructurările bugetare.

Ori, din 2025 nu îi va mai opri nimeni pentru că va veni nota de plată, iar statul va trebui să taie din salarii și să dea afară bugetari, 25% dintre ei. Așa cum s-a întâmplat și în perioada de neagră amintire din mandatul lui Traian Băsescu.

Cititorii vor spune că este un lucru normal ca aparatul bugetar, care este un colos supradimensionat, să fie restrâns, că statul poate funcționa cu mai puțini funcționari publici. Nimic mai adevărat, dar credeți că PSD-PNL vor da afară sinecurile de partid? Vor da afară oamenii puși de ei în funcții bine renumerate? Vă dați seama că planul diabolic al PSD-PNL este să dea afară oamenii care sunt în sistem și nu beneficează de protecție politică.

Comentarii
Adauga un comentariu