Local

PNL Iaşi a stabilit listele pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. Iată candidaţii pentru alegerile locale 2020 – EXCLUSIV

Publicat: 16 aug. 2020
PNL Iaşi a stabilit listele pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. Iată candidaţii pentru alegerile locale 2020 - EXCLUSIV
PNL Iaşi a stabilit listele pentru Consiliul Local şi Consiliul Judeţean

Organizaţia PNL Iaşi a stabilit astăzi listele pentru alegerile locale 2020. În urma unei şedinţe a Biroului Permanent Judeţean (BPJ), conducerea PNL Iaşi a definitivat listele pentru cele două entităţi, Consiliul Local al municipiului Iaşi şi Consiliul Judeţean.

Conform deciziei luate în BPJ, lista PNL pentru Consiliul Judeţean Iaşi este următoarea:

  1. Costel Alexe
  2. Romeo Vatră
  3. Liviu Bulgaru
  4. Andrei Apreotesei
  5. Sorin Nacuta
  6. Georgiana Olaru
  7. Eugen Ciobăniţa
  8. Sorin Trandafirescu
  9. Sorin Afloarei
  10. Daniel Sandru

Lista PNL Iaşi pentru Consiliul Local este următoarea :

1. Mihai Chirica
2. Liliana Pintilie
3. Eduard Boz
4. Daniel Juravle
5. Alin Andrieş
6. Bogdan Iliescu
7. Ciprian Bostan
8. Dana Tăutu
9. Silviu Apostol
10. Calin Scripcaru

Primarul Mihai Chirica este noul preşedinte al organizaţiei municipale PNL Iaşi

În conferinţă de presă susţinută la sediul PNL Iaşi, s-a făcut un anunţ referitor la actualul edil al oraşului. Conform deciziei de la nivel judeţean, Primarul Mihai Chirica este noul preşedinte al organizaţiei municipale PNL.

Primarul Mihai Chirica este noul preşedinte al organizaţiei municipale PNL

Anunţul a fost făcut în contextul susţinerii unei conferinţe de presă de către ministrul Mediului, Costel Alexe şi primarul Mihai Chirica.

Actualul primar şi candidat la Primăria Municipiului Iaşi, Mihai Chirica, este noul preşedinte la organizaţiei municipale PNL Iaşi. Decizia luată de Biroul Judeţean Permanent PNL este una firească şi vine în contextul în care primarul Mihai Chirica porneşte cu şanse uriaşe pentru încă un nou mandat în fruntea primăriei celui mai mare oraş, după Bucureşti, din România.

”Facem echipa pentru Iaşi, dăm Cezarului ce e al Cezarului. Am învăţat din istoria recentă a judeţului nostru că avem nevoie de o echipă unită”, a spus Costel Alexe, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Iaşi.

„Din calitate de președinte al organizaţiei municipale voi încerca să coagulez toate forţele din partid. În echipa vom duce la capăt proiectele propuse. Iaşul trebuie să devină un pol de dezvoltare pentru întreaga Regiune. Trebuie să fie un vehicul atractiv pentru investiţii. Anul 2024 va spune cu adevărat cât de eficienţi am fost. Lucram la programul nostru politic pe care îl vom prezenta în curând ieşenilor. Cei mai importanţi sunt oamenii din echipa noastră”, a menţionat primarul Mihai Chirica, preşedintele organizaţiei municipale PNL Iaşi.

Conducerea PNL Iaşi, echipa de consilieri locali şi judeţeni

„Ieşenii ştiu că nu vânez funcţii politice. Nu m-au interesat niciodată. Important este să am alături de mine o echipă unită şi dedicată, alături de care să putem pune în practică programul nostru politic şi administrativ pentru Iaşi.

Am găsit în Partidul Naţional Liberal un partener de încredere, care, alături de preşedintele Klaus Iohannis, poate pune cu adevărat Iaşul pe poziţia de pol regional de dezvoltare a Moldovei.

Alături de ministrul Costel Alexe, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, putem arăta că se poate: se poate să începem Autostrada Unirii, se poate să accelerăm construirea Spitalului Regional de Urgenţă, se poate să edificăm un centru regional sportiv la Iaşi, se poate că Iaşul să conteze la Bucureşti”, a declarat primarul Mihai Chirica, noul preşedinte al Biroului Politic Local al PNL Iaşi, pe data de 8 august 2020.

În perioada imediat următoare, conducerea PNL Iaşi va prezenta şi echipa de consilieri locali şi judeţeni care vor forma noile majorităţi politice la nivelul Municipiului Iaşi, oraşelor şi comunelor din Judeţul Iaşi şi a Consiliului Judeţean Iaşi.

Comentarii
Adauga un comentariu