Local

Poftim exemplu! Autospecială de Poliţie, parcată pe interzis în fața restaurantului lui Acostoaie. De ani întregi clienţii parchează ilegal, iar poliţia nu face nimic – FOTO

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 6 Comentarii
Poftim exemplu Autospecială de Poliţie parcată pe interzis în fața restaurantului lui Acostoaie. De ani întregi clienţii parchează ilegal iar poliţia nu face nimic - FOTO
Adrian Acostoaie face legea la Iași

Regulile de circulație în buricul Iașului nu mai au deloc valoare, dacă până şi Poliţia parchează ilegal. Putem presupune doar că motivul se datorează unui meniu gratis la restaurantul „La prânz”, deţinut de Acostoaie. Dacă astfel stau lucrurile pentru cei care fac legea, ce își vând principiile pentru un bol de mâncare, chiar lângă primărie, ce pretenţie să mai avem de la restul cetățenilor?!

Citește și Buletin de șmecher pentru Adrian Acostoaie. În fiecare zi, își parchează mașinile pe interzis, în fața cârciumii „La Prânz”. Poliția Locală închide ochii

Amintim faptul că afacerea consilierului județean Adrian Acostoaie funcționează fără ca acesta să fie deranjat de autoritatea locală. Patronul restaurantului râde în nas polițiștilor și primarului Mihai Chirica. Culmea tupeului este faptul că, deși nu deține nicio autorizație de construcție și de funcționare, la doi pași de Primăria Iași, acesta a extins terasa, deși nu are voie, fiind în perimetrul unui monument istoric. Cu toate acestea, edilul Iașului, Mihai Chirica, doarme în continuare în biroul său răcoros de la Palatul Roznovanu.

Adrian Acostoaie face legea la Iași

Culmea tupeului! Adrian Acostoaie râde în nas polițiștilor și primarului Mihai Chirica. Acesta acceptă să plătească amenzi din cauza faptului că sunt prea mici, iar afacerea poate continua în voie, fără autorizații. Dugheana de pe strada Sfântul Sava, numărul 2, din coasta Primăriei Iași, funcționează fără a fi deranjată de organele abilitate. Practic, o mare ilegalitate este acceptată și încurajată de Primăria Iași, în frunte cu Mihai Chirica.

Aceasta este încă o dovadă de indolență la adresa cetățenilor. Este inadmisibil faptul că în „curtea” Primăriei Municipiului Iași poate funcționa un local fără autorizație de construcție și de funcționare, cu acordul tacit al instituției în care, în loc să ia măsuri pentru a stopa acest abuz, angajații statului dorm pe scaune. Cetățenii așteaptă, timp de ani de zile, documente emise de primărie, iar Acostoaie, consilier județean exclus din PMP, probabil pentru interesele politice de la mijloc, nu este deranjat, ba mai mult, este încurajat, ținând cont de faptul că funcționarii publici mănâncă în local și Chirica trece în fiecare zi pe lângă clădire, dar nu ia nicio măsură pentru a stopa ilegalitatea.

Municipalitatea ieșeană cunoaște neregulile afacerii familiei Acostoaie, dar stă cu mâinile în sân.

„SC Ingmar EAT SRL nu figurează cu autorizații de construire emise pentru imobilul din strada Sf. Sava, numărul 2, și nici autorizație de funcționare pentru punctul de lucru respectiv, restaurantul «La prânz». Extinderea spațiului comercial a fost executată fără autorizație de construire, imobilul fiind situat în perimetrul Centrului Istoric Curtea Domnească – IS-I-S-A-03504, înscrisă în lista monumentelor istorice, aprobată”, sunt informațiile oferite de Primăria Iași.

Comentarii
  • Îs mâncăi mari gaborii. Pe unde îi întâlnești constați că sunt în proximitatea a ceva ce produce haleală. Foamea permanentă nu le mai permite să proceseze și faptul că pot încălca și reguli de circulație. Ferească sfântul să dai peste un gabor flămând. Te arde cu sete.

  • Păcat de echipă liberală , mulți golani au încălecat în ultimul an PNL.
    Mulți golani de pe la PMP, Usrau venit în PNL
    Se mai miră ca mulți oameni buni nu vin la ședințe!
    Cu băiețașul din resursnt la prânz și cu Ștefan care pozează în Facebook zilnic, s-ar putea să fie o mare surpriză la Iași la PNL!
    Au fost oameni buni cu carisma care ar putea fi de top în oraș , județ sau parlament dar noi vrut mereu borfași care își freacă mâinile pentru furt, comisioane, !
    Muraru e prea domnișoară, ALEXE are dosare care îl țin cu frâna trasă, Chirica ar vrea dar nu poate singur, Danga ar vrea și poate dar nu are echipă beton lângă el!

  • Nu ii este rusine interlopului Muraru sa isi puna moaca pe toate afisele?
    A umilit poporul roman in nenumarate randuri, l-a jignit, l-a acuzat, l-a culpapilizat, cu un tupeu, si o atitudine de tortionar.
    Un tradator de neam si tara care serveste interesele altui neam din alta tara cerseste acum votul celor pe care i-a scuipat.
    El si cu frate-su ne-au acuzat pe noi ca am facut diverse evreilor, ca asa a zis bunica-su.
    Acum i se asterne cale libera spre functii inalte.
    Acum la vot, romanii au ocazia sa-i intoarca scuipatul intre ochi, asa cum il merita.

  • Lectura acuzațiilor scornite ca un răsunător semnal de alarmă compus de deputatul liberal Alexandru Muraru, zis și expert în antisemitism și consilier de specialitate al premierul Cîlțu (și el înregimentat ca luptător de ocazie și combatant al antisemitismului) este de natură să îngrozească, să provoace panica și să plaseze România între țările în derivă, amenințate de un val de extremism și antisemitism. Ceea ce este și fals, de rea-credință și antiromânesc în cel mai violent mod. Cîțu și Muraru, inclusiv Iohannis își blamează țara pentru un pericol imaginar doar că sa își conserve puterea.

    Există un asemenea pericol în țara noastră sau Alexandru Muraru exagerează pentru a încerca să obțină sprijinul marilor puteri și al lobby-ului evreiesc de pretutidneni, plus sprijinul mișcării internaționale LGBT? Să rămînă infractorul Cîțu în funcție și filosemitul Klaus Iohannis, președinte de onoare și artizan al succesiunii bunurilor unei organizații fasciste fără probleme!

    Dacă ar fi vorba doar de o găselniță a bolborositului premier și al noului președinte al organizației PNL (jud Iași), plasat și consilier pentru antisemitism la Palatul Victoria, am zîmbi înțelegători. Cei cu resurse mai modeste sau fără caracter folosesc tehnicile cele mai grosolane. Nu-i poți cere bietului Cîlțu ceea ce nu gîndește! Din păcate, gonflarea amenințării antisemitismului în România este o strategie mai veche a președintelui Klaus Iohannis și a grupului său de putere. Și atitudinea fostului primar de Sibiu vine de la marea sa afacere făcută pe genunchi cu FDGR-ul, transformat în succesor al organizației fasciste interzise prin lege și prin Tratatul de pace de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial. Este vorba despre FDGR, succesor al Grupului Etnic German, condmnat inclusiv de Tribunalul de la Nuremberg. Căciulelile președintelui față de acuzațiile de antisemitism nu vin decît din dorința sa de a menține dincolo de agenda publică afacerea „FDGR succesor al Grupu Etnic German”. Altfel, nu ar avea logică insistența cu care președintele român de etnie germană susține și promite tot soiul de proiecte, inițiative și organisme care să combată un antisemitism inexistent în România. Nu-i ajunge lui Cîțu, zis și Cîlțu, un institut condus excesiv antiromânesc de Alexandru Florian? El este directorul agresivului și fără mare discernămînt Institutut Național pentru Studierea Holocaustului în Romania „Elie Wiesel”. Nu face treabă acesta? Mai trebuie și consilier specialist în antismeitism, cu frate ambasador în SUA? Vor și muzeu al antisemitismului în centru Capitalei? Vor și un institut de cercetare a Holocaustului, vor comemorări, restituiri, orice care să determine Israelul și lobby-ul evreiesc să treacă peste succesiunea FDGR la Grupului Etnic German?

  • Aș fi votat PNL dar cu Muraru nu , nu e OK acest om!
    Așa ca nu merg la europarlamentare!așa vor face mulți ieșeni!

  • Muraru este un infractor recidivist. El a decontat in 2 randuri fictiv cate 10.000 de lei din bugetul Camerei Deputatilor, folosind aceleasi facturi.
    El se justifica ca cica a returnat prejudiciul DUPA CE A FOST PRINS si nu mai este nicio problema. Doar pt. ca ai returnat banii furati dupa ce ai fost prins la furat, nu inseamna ca trebuie sa scapi de puscarie!
    Locul lui este la puscarie dar nu numai ca nu e la puscarie, are parte de un tratament privilegiat si e candidat.
    Asta e la sefia PNL Iasi si asta sustine PNL-ul in campanie, un infractor dovedit.

Adauga un comentariu