Sport

Poli Iași a retrogradat matematic în Liga a II-a! Discursul lui Nicolo Napoli, după meci!

Publicat: 17 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Poli Iași a retrogradat matematic în Liga a II-a Discursul lui Nicolo Napoli după meci
Antrenorul Nicolo Napoli spune că Poli Iași nu a retrogradat în penultima etapă a Ligii I

Poli Iași a retrogradat matematic în Liga a II-a, cu o etapă înainte de final, dar Nicolo Napoli și-a felicitat jucătorii pentru efortul depus. Asta, după ce Hermannstadt a bătut în Copou cu 1-0.
Antrenorul italian nu a putut oferi un răspuns clar cu privire la viitorul său și spune că va purta o discuție cu oficialii clubului din Copou în următoarele zile.

Nicolo Napoli: „Am ajuns într-o poziție foarte, foarte grea!”

„Nu cred că a retrogradat astăzi (sâmbătă) echipa, era într-o poziție foarte grea când am ajuns aici! Am încercat împreună cu băieții și staff-ul să salvăm echipa, nu am reușit, dar felicit băieții că au dat 100 la sută în meciurile cu mine. Am încercat să salvăm echipa, nu am putut… Eu vorbesc despre perioada în care am fost eu antrenor. Am avut 2 luni și 10 zile foarte bune împreună. Am ajuns într-o situație foarte, foarte grea! Am câștigat în deplasare mai mult. Am luptat, am avut două ocazii de gol în prima repriză. Am spus că cine dă primul gol va câștiga meciul. Așa a fost. Nu a fost liniște, dar e posibil ca, dacă era liniște, se putea salva echipa și putea avea rezultate mai bune”, a spus Nicolo Napoli.

Cât despre viitorul său: „Nu știu, vedem! Să vedem ce vrea conducerea, eu știu ce vreau eu!”

Politehnica Iași este pe ultimul loc, cu 20 de puncte. Ultimul meci din acest sezon al moldovenilor va fi în deplasare, cu Gaz Metan. Hermannstadt speră în continuare la salvarea de la retrogradare. Cu 23 de puncte, sibienii sunt la un singur punct de ultimul loc de baraj.

Adauga un comentariu