Local

Politehnica Iași are medic nou. Andreea Perju: „Aș minți să spun că nu îmi este frică!“

Publicat: 18 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Politehnica Iași are medic nou. Andreea Perju Aș minți să spun că nu îmi este frică

Politehnica Iași a anunțat că noul medic al echipei este Andreea Perju. În vâstă de 36 de ani, aceasta este medic de medicină de familie și în perioada facultății a fost studenta actualului președinte al grupării ieșene, Ciprian Paraschiv.

Căsătorită și mamă a doi copii, Andreea Perju devine în acest moment primul medic femeie din Liga I, fiind și pentru ea prima experiență la o echipă sportivă.

„Ei aveau nevoie la echipă de un medic pentru a-și putea desfășura activitatea, eu mi-am dat acordul pentru a-mi oferi serviciile în calitate de medic. Acum cât va dura colaborarea nu am de unde să știu. Cred că e un pic mai dificil, pentru că am și copii și vreau să stau și cu ei. Dar vom vedea după această perioadă. Nu știam faptul că sunt singurul medic din Liga I. Nu sunt o fană a fotbalului, eu sunt medic. Este pentru prima dată când lucrez cu o echipă. Nu știu cum va fi. Regulile sunt dure, dar trebuie să fie dure pentru că este o problemă serioasă și trebuie să o tratăm ca atare. Iar regulile sunt făcute pentru a fi respectate și asta vom face și noi, cu siguranță. Aș minți să spun că nu îmi este frică, dar dată fiind profesia pe care o am suntem supuși la riscuri. Și am fost și înaintea acestei pandemii”, a declarat Andreea Perju.

Adauga un comentariu