National

Poliţia Animalelor Arad a salvat trei câini care nu aveau apă şi mâncare de cinci zile – VIDEO

Publicat: 20 apr. 2021
câine amstaff privat de mâncare și apă
Trei câini au fost salvaţi de Poliţia Animalelor din Arad. Patrupezii se aflau în stare de pericol în curtea unei persoane din judeţ. Acestora nu li s-a dat apă şi mâncare de mai bine de cinci zile

Trei câini au fost salvaţi de Poliţia Animalelor din Arad. Patrupezii se aflau în stare de pericol în curtea unei persoane din judeţ. Acestora nu li s-a dat apă şi mâncare de mai bine de cinci zile.

Necuvântătoarele au fost ridicate şi plasate în adăpostul Poliţiei Animalelor.

Trei câini salvaţi de Poliţia Animalelor din Arad

Poliţiştii Biroului Poliţia Animalelor au fost sesizaţi de o persoană despre situaţia a trei câini aflaţi într-o curte. Forţele de ordine ajunse la faţa locului au constatat faptul că 3 câini din rasa Amstaff erau lăsaţi fără apă şi fără mâncare de mai multe zile.

„În după-amiaza zilei de 19 aprilie a.c., poliţiştii Biroului Poliţia Animalelor au fost sesizaţi despre 3 câini aflaţi în stare de pericol, în localitatea Tălmaci (comună Craiva). Deplasându-se la imobilul indicat, împreună cu poliţiştii Secţiei 6 Rurală Beliu, au constatat că 3 exemplare canine, din rasa Amstaff, erau în stare de pericol, fiind private de apă şi hrană”, a transmis, luni, 19 aprilie 2021, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Sursa citată a precizat că, în urma verificărilor efectuate, a reieşit că animalele nu ar fi fost hrănite şi adăpate din data de 14 aprilie, nefiind identificată nicio persoană care să le îngrijească în perioada următoare.

Pentru moment, nu s-a stabilit ce s-a întâmplat cu animalele şi de ce nu erau hrănite. Poliţiştii au emis un ordin de plasare în adăpost pentru o perioadă de 45 de zile, câinii fiind preluaţi de asociaţia “Paws United” Zăbrani.

Adauga un comentariu