Titlurile zilei

Polițiștii din Iași au stat ca pe jar toată noaptea! Luptă cu o armă de jucărie pentru inima unei vânzătoare de la ERA! S-a tras cu bile ca la bâlci în parcarea complexului, iar polițiștii au fost în alertă!

Publicat: 15 ian. 2020

Un apel la 112 și câteva informații eronate ajunse publice au stârnit reacții dure. Luni seara, o ceartă între actualul și fostul iubit al unei tinere a degenerat, iar așa s-a ajuns să se dea alarma în tot orașul. Polițiștii au făcut verificări și l-au căutat pe „pistolar”, însă aceasta s-a prezentat de bună voie, ieri-dimineață, la Poliție

Nici scandalurile amoroase nu mai sunt ce au fost. Luni seara, un circ de doi lei s-a petrecut în parcarea complexului Era. Un tânăr a fost acuzat că a tras cu un pistol și s-a făcut nevăzut mai apoi. Lucrurile sunt parțial adevărate și mult mai puțin grave față de cum au fost ele prezentate în mediul online. O tânără în vârstă de 20 de ani nici bine nu s-a despărțit de fostul iubit că a și început o relație cu altul.

Luni seara, tânăra se pregătea să iasă din tură. Ea lucrează într-unul dintre magazinele din zonă. Era așteptată de actualul ei iubit, însă în parcare și-a făcut apariția și fostul. Nu a trebuit să treacă prea mult timp pentru ca cei doi rivali să-și arate bărbăția. Sergiu Aiojoaei, un tânăr din Oțeleni, rudă cu fostul primar din localitate, se afla într-un autoturism și avea geamul deschis pe jumătate. La geamul lui a venit actualul iubit al fetei, pe nume Cosmin Casian. Cel din urmă ar fi încercat să bage mâna în autoturismul lui Aiojoaei, moment în care acesta a tras cu o armă de tip airsoft.

Polițiști puși pe drumuri degeaba

Luni noaptea, polițiștii ieșeni au făcut mai multe verificări, însă nu l-au depistat pe „pistolar”. Ulterior, marți dimineața, tânărul s-a prezentat la Poliție și a povestit ce s-a întâmplat. El le-ar fi spus oamenilor legii că s-a speriat când a văzut că rivalul său a băgat mâna în autoturism. Pentru că a tras cu un pistol ce poate fi considerat de jucărie în rival, Aiojoaei a fost sancționat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Iată că o ceartă banală și câteva informații false au stârnit o adevărată dispută în mediul online. Mai mult decât atât, zeci de polițiști au fost cu ochii în patru pentru a-l depista pe cel care a tras cu arma. Astfel de sesizări trebuie tratate de polițiști cu o maximă seriozitate.

Vă reamintim că în urmă cu câteva zile, în Păcureț a avut loc un conflict „adevărat” în urma căruia un bărbat a fost împușcat, de această dată cu o armă de foc. Tot în urmă cu câteva zile, la Iași a mai fost semnalat un atac cu o armă, însă nu a fost confirmat până în acest moment. Atunci, o femeie a precizat că a fost amenințată cu un pistol, fiind ulterior deposedată de o sumă de bani. În urma verificărilor efectuate de polițiști până în acest moment, nu s-a confirmat povestea spusă de femeie, însă ancheta continuă pentru a se stabili întreaga situație de fapt.loading...

Adauga un comentariu