Actualitate

Polițistul din Botoșani, lovit de mașină în timp ce dirija circulația, se zbate între viață și moarte

Publicat: 31 mart. 2024
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Polițistul din Botoșani lovit de mașină în timp ce dirija circulația se zbate între viață și moarte
Polițistul din Botoșani a fost lovit de o mașină în timp ce se afla în serviciu. În urma accidentului, acesta a ajuns în stare gravă la spital

Polițistul din Botoșani, lovit de o mașină în timp ce dirija circulația, se află în stare gravă la spital. Bărbatul se zbate între viață și moarte, după ce a ajuns la unitatea medicală în comă.

Amintim că, în cursul zilei de vineri, 29 martie a.c., un poliţist rutier din judeţul Botoşani a fost transportat de urgență la spital vineri, după ce a fost lovit de un autoturism în timp ce îi făcea semn unui alt şofer să oprească.

Polițistul din Botoșani, lovit de o mașină în timp ce dirija circulația, se află în comă

Mai exact, polițistul din Botoșani a fost lovit de o mașină în timp ce se afla în serviciu. În urma accidentului, acesta a ajuns în stare gravă la spital.

În cele din urmă, pentru că impactul a fost foarte puternic, acesta a fost transferat la o clinică din București, în comă.

Bărbatul se zbate între viață și moarte

Potrivit anchetei desfășurate de oamenii legii, polițist implicat în accident are vârsta de 24 de ani. Acesta se află la serviciu, fiind lovit în timp ce își desfășura atribuțiile de serviciu.

Concret, polițistul trăsese pe dreapta un șofer, iar din spate a venit un altul, a intrat în depășire și l-a acroșat pe omul legii.

Mai mult decât atât, medicii au precizat că tânărul a suferit un traumatism cranio-cerebral și un traumatism toraco-abdominal și a fost transportat în comă la Unitatea de Primiri Urgențe.

De asemenea, acesta face parte din brigada Poliției Orașului Flămânzi.

” Astăzi, în jurul orei 19:20, am fost sesizaţi cu privire la faptul că un poliţist, de 24 de ani, din cadrul Poliţiei oraşului Flămânzi, a fost lovit accidental de o maşină în timp ce se afla pe partea carosabilă. Poliţistul executa activităţi specifice de circulaţie rutieră şi în momentul în care a efectuat semnal de oprire unui autoturism, acesta a redus viteză pentru a opri, iar din spate, pe acelaşi sens de deplasare, s-a angajat în depăşire un alt auto care l-a acroşat pe agent.”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani. Polițistul executa activități specifice de circulație rutieră.

La scurt timp după apelul de urgență, cadrele medicale s-au deplasat la fața locului, iar autoritățile au efectuat cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care a avut loc accidentul.

Comentarii
Adauga un comentariu