Terapii alternative

Potrivit acestui medic, acest accesoriu pe care îl avem cu toții vă permite să adormiți mai repede

Publicat: 22 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Potrivit acestui medic acest accesoriu pe care îl avem cu toții vă permite să adormiți mai repede
A purta șosete când te culci ar avea același efect asupra corpului ca o baie fierbinte.

Seara, chiar și după o lungă zi obositoare, aveți mici probleme să adormiți? Nu vă panicați, dacă nu suferiți de tulburări specifice de somn, este posibil ca un medic să fi găsit o soluție, cu un accesoriu pe care îl avem cu toții în dulapuri.

Poate că am fi putut găsi soluția miraculoasă pentru a adormi mai repede noaptea. În orice caz, așa promite un tânăr doctor, care dezvăluie pe o rețea de socializare un truc pentru a ne ajuta sa ne alăturam cu ușurință în brațele lui Morfeu.

Trucul foarte simplu pentru a adormi mai repede

Vestea bună este că, dacă și tu vrei să încerci acest truc acasă, poți, deoarece vei avea nevoie doar de o pereche de șosete.

Doctorul Jess Andrale, alias @Doctorhesss, explică intr-un videoclip postat pe Tik-Tok faptul că purtarea șosetelor pe timp de noapte ar putea îmbunătăți semnificativ calitatea somnului nostru.

„Purtarea șosetelor îți va încălzi picioarele și va dilata vasele de sânge care vor răci corpul”, explică doctorul Jess Andrale.

Astfel, după cum specifică specialistul, „corpul fiind răcit, acesta va indica creierului că este timpul să dormi”. Și iată-te, gata fizic și mental pentru un somn bun.

S-a dovedit că purtarea șosetelor pe timp de noapte îmbunătățește somnul.

A purta șosete când te culci ar avea același efect asupra corpului ca o baie fierbinte înainte de a te strecura în cearșafuri.

Pentru doctorul Jess Andrale, nu există nicio îndoială, iar studiile anterioare efectuate pe acest subiect au arătat-o ​​deja: oamenii care poartă șosete noaptea adorm mai repede decât persoanele care nu poartă șosete în pat.

Înainte de a începe, optați în continuare pentru șosete curate, desigur (pentru a nu vă contamina cearșafurile cu germeni sau viruși din exterior) și evitați modelele de șosete care vă strâng prea mult la glezne, care ar putea avea tendința să perturbe circulația sângelui.

Tags:
Adauga un comentariu