BZI LIVE

LIVE VIDEO – Poveste pasionantă şi emoţionantă în Platoul BZI LIVE! Invitat special este prof. dr. Lăcrămioara Iordachescu, îndrăgit profesor care predă de 25 ani Istoria la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Iaşi – FOTO

Publicat: 12 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Joi, 13 august 2020, începând cu ora 15.00 în lumina reflectoarelor Studioului BZI LIVE este programată o ediţie ce scoate în prim-plan o poveste pasionantă şi emoționantă! Invitat special este prof. dr. Lăcrămioara Iordachescu, îndrăgit profesor care preda de 25 ani disciplina Istorie la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Iaşi.

Domnia sa este unul dintre cei mai îndrăgiţi, apreciaţi şi implicaţi oameni ai Şcolii ieşene. De-a lungul carierei, prof. dr. Lăcrămioara Iordachescu a contrinuit decisiv la foarmarea a generaţii şi generaţii de tineri şi le-a insuflat admiraţia şi dragostea faţă de trecut, valori naţionale şi culturale româneşti. De asemenea, prof. dr. Lăcrămioara Iordachescu a fost şi este unul dintre cei mai activi, riguroşi şi implicaţi profesori de Istorie care a organizat numeroase evenimente şi momente educaţionale, atât pentru elevi şi colegi dar şi pentru comunitate. A ocupta şi poziţia de inspector de specialitate pe Istorie şi Ştiinţe socio-umane în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Iaşi.

Pasiune pentru profesie, Istoria romanilor şi educarea în spiritul valorilor naţionale şi culturale

Prof. dr. Lăcrămioara Iordachescu face parte din categoria profesioniştilor de la catedra care face totul din pasiune pentru profesie, Istoria romanilor şi educarea în spiritul valorilor naţionale şi culturale. Mai mult, a fost iniţiator şi susţinător al unor valoroase şi interesante concursuri, activităţi educaţionale sau simpozioane legate de Istorie, Cultura sau spirit civic. Aşadar, această ediţie BZI LIVE se va axa pe repere care ţin de: activitatea educaţionala, predarea Istoriei, importanta cunoaşterii acesteia, viaţa de dascăl, munca cu elevii şi eforul necontenit în a-i susţine, dincolo de performante şcolare, la concursuri şi olimpiade în a deveni cetăţeni activi şi implicaţi în societate şi comunitate. Și despre importanţa discipline Istorie, tehnici de predare a acesteia vor mai fi puncte dialogate.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotianul.bzi.

 

Adauga un comentariu