Titlurile zilei

Poveste stranie! O ieșeancă a cărei fetiță a murit în urmă cu doi ani spune că micuța s-a întors acasă. O păpușă îmbrăcată cu haine de copil, așezată printre icoane și lumănări în colțul casei (EXCLUSIV)

Publicat: 18 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Poveste stranie O ieșeancă a cărei fetiță a murit în urmă cu doi ani spune că micuța s-a întors acasă. O păpușă îmbrăcată cu haine de copil așezată printre icoane și lumănări în colțul casei EXCLUSIV
Maria Nedelcu și păpușa îmbrăcată în haine de copil

Poveste stranie la Iași. O femeie a cărei fetiță a decedat în urmă cu doi ani din cauza unei boli grave spune că micuța s-a întors acasă. Într-o filmare pe care a postat-o pe Facebook, femeia vorbește despre o nedreptate care i s-a făcut și discută cu o păpușă îmbrăcată cu haine de copil. Trebuie precizat faptul că, în urmă cu mai bine de doi ani, înainte de decesul fetei, mama acesteia a refuzat ca micuța să fie supusă unei intervenții chirurgicale care i-ar fi putut salva viața

Poveste ce îți face pielea de găină. O femeie din Iași spune că fetița ei care a murit în urmă cu mai bine de doi ani s-a întors acasă. Maria Nedelcu este de loc din comuna ieșeană Răducăneni, iar în urmă cu câțiva ani era arătată cu degetul din cauza faptului că a refuzat ca medicii să-i opereze fata grav bolnavă. În cele din urmă, fetița s-a stins, iar mama ei, adică Maria Nedelcu, a avut de dat explicații. Într-un videoclip postat pe Facebook, femeia vorbește despre nedreptatea care i s-a făcut și spune că după doi ani fiica ei s-a întors acasă.


Povestea este cu atât mai încâlcită cu cât Maria Nedelcu a îmbrăcat o păpușă în haine de copil și a așezat-o într-un colț al camerei, printre lumânări și icoane, spunând că Petronela, fiica decedată acum doi ani, s-a întors acasă. Femeia o alintă, o sărută și spune că trebuie să-i dea de mâncare. Nu este clar dacă Maria Nedelcu face un fel de parodie stranie sau dacă s-a atașat cu adevărat de păpușa îmbrăcată în haine de copil despre care spune că este fiica ei.

„Petronela, fata mea, s-a întors acasă”

În videoclipul postat pe Facebook, Maria Nedelcu îl ceartă pe președintele României.

„Pentru domnul Iohannis! Petronela, fata mea, care este căutată de Poliție și de Tribunal, s-a întors acasă”, a spus Maria Nedelcu, aruncând și de această dată cu acuzații în stânga și în dreapta.

De asemenea, Maria Nedelcu spune că a trăit un adevărat calvar din cauza proceselor. Nu este foarte clar la ce procese se referă. Imediat după moartea copilei, autoritățile au deschis o anchetă ce i-a vizat pe părinți, adică pe Maria și Petru Nedelcu. Copila în vârstă de 9 ani era diagnosticată cu o formă agresivă de cancer. A mers o vreme la tratament la Iași, însă starea ei s-a agravat. La un moment dat, după insistența medicilor și a autorităților, copila a fost dusă la un spital din Timișoara. Starea ei de sănătate nu le-a permis medicilor să intervină chirurgical. Totuși, medicii le-au recomandat părținților fetei să continue tratamentul medicamentos la Iași.

Părinții, Petru și Maria Nedelcu, au refuzat să respecte tratamentul prescris. Ambii au lansat la vremea respectivă, adică în 2017, un adevărat lanț de acuzații, atât la adresa medicilor, cât și la adresa autorităților. Deși știau că fata lor este în stare gravă, părinții credeau că cineva le vrea răul. Cazul Petronelei a fost intens mediatizat la vremea respectivă, iar familia Nedelcu a intrat în vizorul autorităților. Maria Nedelcu, mama fetiței care s-a stins, postează frecvent pe rețelele de socializare imagini sau videoclipuri în care își spune nemulțumirile. La aceste postări reacționează sute de oameni, iar în timp ce unii o compătimesc, alții o judecă. Cert este că imaginile în care femeia vorbește cu o păpușă sunt de-a dreptul halucinante.

Adauga un comentariu