Actualitate

Povestea incredibilă a victimei din județul Giurgiu. Mărturia dirigintei ei: ”Era năzdrăvană, dar nu era ceva care să sară în ochi”

Publicat: 08 nov. 2020
Femeie arsă în județul Giurgiu

Diriginta face dezvăluiri incredibile despre Mihaela-Sabina Mircea, tânăra ucisă. Se știe deja că femeia avea 32 de ani, era din Buftea și avea un copil cu dizabilități lăsat în grija rudelor.

”Era un elev obișnuit, de nivel mediu care nu dădea de înțeles că va ajunge aici. Am ținut foarte mult legătura cu bunica, care îmi era colegă. Se ocupa foarte mult de ea.

Își dorea să învețe mai mult și se ocupa. Urmărea lecții, o verifca, se interesa de evoluția ei la ceilalți profesori.

Sabina locuia cu bunica și cu mama. Nu știu despre tată. Era năzdrăvană, dar sunt mulți copii năzdrăvani.

Nu era ceva care să sară în ochi”, a dezvăluit diriginta femeii incendiate.

Ultimele mesaje ale Sabinei, tânăra mamă ucisă și incendiată pe câmp la Ghimpați

Printre ultimele mesaje ale Sabinei Mircea, tânăra mamă în vârstă de 32 de ani, care a fost omorâtă, băgată într-o valiză și incendiată pe un câmp de lângă Ghimpați, tânăra le promisese celor care aveau grijă de fiul ei în vârstă de opt ani că se va întoarce să îl ia.

Femeia din valiză, Mihaela Sabina, făcea parte dintr-o familie bună din Buftea. Tatăl ei a muncit în aviație, mama în medicină, iar bunica a fost profesoară.

Se pare că de mică s-a aflat mai mult în grija bunicii sale. Nu ar fi singură la părinții, fiind vorba despre două surori și un frate, dar ar fi fost un fel de ”oaia neagră” a familiei. Mai întâi nota mică de la examenul de capacitate, apoi sarcina cu un bărbat de etnie română, mai apoi consumul de etnobotanice au îndepărtat-o de tot de familie, conform informațiilor Antena 3. A născut un băiețel cu autism și și-a căutat toată viața o cale, însă se pare că mereu a luat-o pe drumul greșit.

A plecat cu concubinul său la muncă în Spania, dar s-au despărțit. În cele din urmă, ar fi ajuns dansatoare la bară într-un club din Centrul Vechi al Capitalei, asta până când pandemia a închis localul. Femeia s-a angajat la un salon de masaj erotic, acesta fiind ultimul ei loc de muncă, arată informațiile transmise de postul citat.

Anchetatorii se pare că leagă crima cu locul de muncă al femeii.

Amintim că tânăra a fost găsită moartă, în Ghimpați, pe un câmp. A fost băgată într-o valiză, aruncată și incendiată, nu înainte de a fi ucisă în bătaie. După o săptămână în care nimeni nu a dat-o dispărută, a fost identificată în baza amprentei care apărea în registru. Nu e clar până acum dacă apărea în registrul național sau în cel extern.

Adauga un comentariu