Eveniment-Social

Povestea papagalilor de lângă Teatrul Naţional! De ani de zile stau în acelaşi copac – FOTO

Publicat: 24 ian. 2020

De câţiva ani, mai mulţi papagali şi-au făcut un cuib într-un copac de lângă Teatrul Naţional din Iaşi. Sunt trei papagali care, cel mai probabil, au evadat din locuinţele în care stăteau şi au decis să îşi ia ”viata în propriile maini”. Oamenii spun ca papagalii s-au aşezat la Teatrul Naţional în urmă cu aproximativ patru ani.

Cei care se îngrijesc de ei spun că sunt două femele şi un mascul. Ieşenii care trec pe lângă copac le pot asculta ciripiturile.loading...

Comentarii
  • Pai si cum, nu le taiati imediat copacul in care traiesc? Ca asa, demential, se procedeaza in tot Iasul. Daca nu taiati copacul, taiati-i coroana toata, lasati o craca in varf si asteptati un an, ca se usuca sigur. Apoi veniti frumusel si il taiati si il vindeti la Suceava pentru brichete! Tot ce au plantat si crescut altii decenii de-a rândul, ati distrus, dragi gospodari, intr-un an „binecuvantat”. O batjocura fara precedent la adresa naturii din Iasi. Si a noastra, desigur! Pana si in cimitire se umbla zilnic cu drujba si de taie fara mila. PANA CAND? Aveti ordin sa ne ucideti pe toti prin poluarea fara limite???

Adauga un comentariu