Bursa Barfelor

Povestiri intime de la o orgie bahică! Toți bețivii și-au dat întâlnire la ziua lui Venerel Lăbuț!

Publicat: 27 mai 2020

Babele bârfitoare încep rubricuța noastră de astăzi prin a-și cere scuze cititorilor noștri fideli, pentru că prinse cu pandemia de COVID-19 și cu toate sforăriile politice, au uitat să vă ofere informații tari de tot de la aniversarea lui Venerel Lăbuț, care a fost programată pe 13 mai. Ei bine, la această petrecere au participat și Toni Hoțac, cel poreclit „Curuleț”, dar și Costică Aretărdăriței, cel mai țăran dintre țăranii veniți în Iași. Ne cerem scuze oamenilor de la țară, care nu au nicio vină și sunt demni de toată cinstea, dar nu am găsit o altă comparație pentru karatistul Aretărdăriței. Bineînțeles că Toni Hoțac s-a îmbătat ca un porc și s-a pișat pe el de beutură. Noroc că și soața lui, Lia Hoțac, s-a făcut și ea mangă la această aneversare.

Ce să te aștepți de la ei? Niște oameni fără căpătâi, care în loc să facă cinste comunității, să facă și ei un copil, merg la petreceri de țâgani și beau până nu mai pot. Așa s-au obișnuit ei să trăiască, exact ca niște paraziți. La petrecerea lui Lăbuț era și un om de afaceri, căruia Toni Hoțac i-a poruncit să nu uite să treacă pe la el să dea capacul pentru zearul lui de lași. Te și crucești, când îți dai seama că mai sunt încă oameni care cred că Toni Hoțac este un deontolog, când el este pervers și un gunoi. Băbuțele bârfitoare le dau un sfat tuturor celor care mai cred că Toni Hoțac este un deontolog, să iasă public și să recunoască că sunt poponari.

La aceeași petrecere, Venerel Lăbuț a spus că vrea să candideze la Primăria din târgul Ieșilor, iar câțiva invitați l-au și luat la mișto adresându-i-se cu apelativul de „primare”. Nelipsit de la această chermeză a fost și Costică Aretărdăriței, ăl mai țăran dintre țăranii din Iași, dar despre el vă povestim mai multe în ediția de mâine. Vă asigurăm însă că o să râdeți cu lacrimi!!!

 

 

Comentarii
  • Handicapatul de Constantin Adascalitei era ieri in parcarea de la Registrul comertului pe care o detine si incasa el banii de la masinile care doreau sa iasa si ridica bariera. I am zis ca achit la parcometru si a zis sec: incasez eu ca am nevoie de bani… tre sa dau la partid la PSD

  • Oo…ce frumos!nu era si manuel onofrei leonid cu dunitrascu la combinatie imobiliara sau o betie.cele 2 panarame ale iasului.alaturi de marele lehutu si catalin avarvarei:)))

Adauga un comentariu