Culinar

Prăjitură la cană. Cum să pregătești în 10 minute un produs de patiserie delicios

Publicat: 12 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prăjitură la cană. Cum să pregătești în 10 minute un produs de patiserie delicios
Pentru a reuși să obții o prăjitură perfectă nu este suficient doar să folosești produse de calitate, trebuie să știi ce cană este potrivită pentru pregătirea desertului

Rețeta pentru a pregăti o prăjitură la cana este probabil cunoscută multora. De obicei, rețeta salvează multe persoane atunci când își doresc să pregătească rapid un desert folosind un număr mic de ingrediente. În plus, prăjitura se gătește timp de 2 minute și se coace timp de 3.

Te-ai gândit vreodată că poți face un cupcake într-o cană, și nu într-o formă specială? Dacă nu, atunci este timpul să verifici rețeta. Mai mult decât atât, întregul proces de a face un cupcake într-o cană, inclusiv frământarea aluatului, nu va dura mai mult de 10 minute. Marea diferență constă în faptul că prăjitura o coacem nu la cuptor obișnuit, ci la cuptorul cu microunde. Și acest miracol al tehnologiei este capabil să facă față sarcinilor cu o viteză incredibilă. Prin urmare, acum, când cineva apropiat îți cere să gătești ceva gustos, spune că este timpul să pui ibricul, pentru că cupcake-ul din cană poate fi considerat deja gata.

prajitura in cana cu o furculita in ea
Pentru a pregăti grozavul desert trebuie să combinați toate ingredientele într-un singur bol

Prăjitură la cană. Cât aluat să pui într-o cană pentru a obține un cupcake perfect

În epoca noastră în care cu toții ne grăbim undeva, pur și simplu nu este suficient timp pentru a coace o prăjitură sau o plăcintă. Și oh, cum vrei să te răsfeți pe tine și pe cei dragi cu produse de patiserie dulci. Așa că pentru noi au venit marii bucătari cu rețetă pentru o prăjitură de ciocolată la cuptorul cu microunde în 5 minute.

Astfel, puteți coace rapid o cupcake parfumată într-o ceașcă dimineața înainte de muncă. Este atât de ușor de pregătit încât un copil îl poate pregăti singur pentru micul dejun înainte de școală. Amestecul pregătit începe să fiarbă, apoi aceasta începe să crească în cană, având la final o dimensiune de 2,5 ori. De asemenea, desertul poate fi pregătit și folosind gem.

prajitura in cani pe o masa
Astfel, puteți coace rapid o cupcake parfumată într-o ceașcă dimineața înainte de muncă

Mai târziu desertul scade puțin din dimensiune și se întărește. Principalul lucru aici este să nu-l supraexpuneți în cuptorul cu microunde, altfel va deveni foarte tare la fel cum este cauciucul. În principal pentru pregătirea desertului vei avea nevoie de 4 linguri de făină, 4 linguri de zahăr, 2 linguri de cacao, un ou și 3 linguri de lapte. Unele gospodine doresc să se asigure că prăjitura va crește destul de mult și adaugă în amestecul pregătit și 3 linguri de unt și jumătate de linguriță de praf de copt.

Pentru a pregăti grozavul desert trebuie să combinați toate ingredientele într-un singur bol. Puteți adăuga orice nuci pentru a obține unul dintre cele mai delicioase deserturi. Toate ingredientele se amestecă bine până la omogenizare. Ulterior, toarnă aluatul într-o cană. Aluatul ar trebui să ocupe aproximativ o jumătate din cantitatea cănii sau chiar puțin mai mult.

Cum să eviți scurgerea prăjiturii. Sfaturile experților

Pentru a reuși să obții o prăjitură perfectă nu este suficient doar să folosești produse de calitate, trebuie să știi ce cană este potrivită pentru pregătirea desertului. Aluatul crește bine, așa că nu folosiți o ceașcă mică sau prăjitura se va scurge.

prajitura in cani pe o masa
Mai mult decât atât, întregul proces de a face un cupcake într-o cană, inclusiv frământarea aluatului, nu va dura mai mult de 10 minute

De asemenea, puneți cana cu aluatul la cuptorul cu microunde pentru 3-4 minute la putere maximă. Cupcake-ul se va ridica deasupra cupei la fel ca un „capac”. Totul se întâmplă foarte rapid, în mai puțin de cinci minute, iar cupcake-ul cu ciocolată este gata.  Prăjitura se servește alături de ceai, cafea sau lapte de casă la fel ca și tortul de biscuiți din copilărie.

Dacă creșteți numărul de ingrediente pentru prăjitură de trei până la patru ori, atunci puteți coace produsul într-o formă mare, de exemplu, de silicon, la cuptor timp de 20-30 de minute la 170 ° C.

Pentru a pregăti o prăjitură la cană înlocuiți extractul de vanilie pentru aluatul de cupcake cu zahăr vanilat. În principiu, este bine să refuzați un astfel de aditiv, deoarece în compoziția rețetei pentru acest desert este inclusă pudra de cacao, care va da deja prăjiturii o aromă bogată.

mai multe prajituri in cani pe un suport langa felii de ciocolata
Te-ai gândit vreodată că poți face un cupcake într-o cană, și nu într-o formă specială?

 

Adauga un comentariu