Local

Premierul Ludovic Orban, în vizită la şantierul Palas 2 din strada Sf. Andrei – LIVE VIDEO

Publicat: 20 sept. 2020
Iulian Dascălu alături de Ludovic Orban in vizita pe santierul Palas 2
Iulian Dascălu alături de Ludovic Orban in vizita pe santierul Palas 2

Premierul Ludovic Orban, alături de ceilalţi oficiali sunt aşteptaţi la şantierul Palas 2 deschis de strada Sf. Andrei din municipiul Iaşi. Şeful Executivului va vizita şantierul Palas Campus, după care va ajunge la Catedrala Mitropolitană pentru o întrevedere cu IPS Teofan, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei. Ulterior, Ludovic Orban va pleca spre judeţul Neamţ

UPDATE: Premierul Ludovic Orban a ajuns pe șantier

Iulian Dascălu, declarații:

Bună ziua, bine aţi venit la Palas Campus. Suntem onoraţi să îl avem prezent pe premier, pe primarul Iaşului, ministrul Sănătăţii şi pe domnul Costel Alexe.

După cum vedeţi, şantierul înaintează foarte mult. Sunt peste 300 de muncitori care lucrează. În cursul săptămânii vedeţi mai multă agitaţie. Clădirile sunt 100% închiriate, chiar dacă este o situaţie economică mai dificilă, lumea continua să se mişte. Mulţumim pentru suportul acordat companiilor mici şi mijlocii. Noi suntem operatori şi a reţelei Iulius Mall. Sunt câteva lucruri bune care s-au întâmplat în această perioadă grea. Am primit sprijin pe partea asta din partea Guvernului.

Ludovic Orban, declarații

Sunt investitori care îşi continua investiţiile, care dovedesc curaj, investiţii care generează dezvoltarea urbană. Vor fi create 5000 de locuri de muncă, locuri de munca bine plătite. De asemenea, faţa oraşului se shimba, devine mai modernă. Dezvoltările imobiliare care au fost făcute de domnul Dascălu au schimbat oraşele în care au avut loc.

Comentarii
  • fututi h matii de orban si chirica sa va iau fam in pula ca neati lasat familiile in foame azi cu militienii nii vostri de kakat langa bazar sa va moar copii de boli arzavar focu va blestem sa fiti hacuiti ca ceausescu

  • Orban betivanul , s-a dus sa le multumeasca celor doi tartori ai orasului Iasi , Dascalul si popa de la mitropolie., pt ajutorul dat lui Chirica in a obtine inca un mandat de primar.Pai bine mai agiamiilor de la alte partide si independenti, daca ajungeati la un consens sa-l sprijiniti pe cel mai bun in sondaje poate reuseati sa-l bateti pe santajabilul de chirica , asa o s-o luati cu toti de la golan.Cineva spunea ;domnule a furat dar a si facut ” , pai bine noi l-am ales sa faca nu sa fure, mentalitate retrograda la majoritatea alegatorilor .Si asa ne-am ales pt inca 4 ani cu un primar sluga lui Dascalul si popi dar si a analfabetilor din imobiliare .

Adauga un comentariu