Sport

Presa din Anglia, elogiu pentru Ianis Hagi! Cuvinte superbe pentru fotbalistul român, într-un amplu material oferit de britanici

Publicat: 04 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Presa din Anglia elogiu pentru Ianis Hagi Cuvinte superbe pentru fotbalistul român într-un amplu material oferit de britanici

Ianis Hagi (21 de ani) le-a intrat foarte repede la inimă fanilor lui Rangers, iar presa din Scoția îl tratează ca pe un adevărat viitor star. Acum, românul a intrat și în atenția presei din Anglia.
Ianis a marcat de trei ori și a oferit două assist-uri în nouă partide jucate pentru formația din Scoția, iar cei de la The Sportsman i-au dedicat un amplu material fobalistului român.
„Ianis Hagi începe să iasă din umbra tatălui său extrem de celebru, la Rangers. Jucătorul de 21 de ani este fiul legendarului Gheorghe Hagi și face un progres extraordinar, marchează goluri excelente și a bifat performanțe superbe în tricoul giganților scoțieni.
Ianis s-a făcut repede remarcat pe scena de pe Ibrox, iar dubla românului i-a ajutat pe cei de la Rangers să o bată pe Braga cu 3-2 în Europa League, după ce au fost conduși cu 2-0”, au scris britanicii.

Englezii, cuvinte superbe pentru Ianis Hagi

„Nu este vorba doar despre numele de pe tricou, ci despre extraordinarele sale calități. Modul în care driblează, felul în care pasează, faptul că lovește mingea extrem de bine cu ambele picioare, dar și restul calităților sale sunt elemente-cheie în jocul său. Golurile și acțiunile pe care le-a reușit pentru Rangers au demonstrat că este un jucător foarte agil, rapid, cu o viziune excelentă, cu o tehnică superbă și care vede golul”, au mai notat cei de la The Sportsman.

Englezii au abordat în articolul despre Ianis întreaga lui carieră, perioadele petrecute la Viitorul și la Fiorentina, dar și prezența sa la echipa națională.
Mai mult, aceștia au notat mai multe lucruri și despre Gică Hagi și au relatat și câteva dintre declarațiile lui Ianis din postura de jucător al lui Rangers

Adauga un comentariu