Prima pagină » BZI LIVE » LIVE VIDEO – Preşedintele AUR, George Simion, într-o nouă prezenţă specială şi exclusivă BZI LIVE – FOTO

LIVE VIDEO – Preşedintele AUR, George Simion, într-o nouă prezenţă specială şi exclusivă BZI LIVE – FOTO

20 mai 2024, 15:00, 1 ,
BZI.ro, în BZI LIVE

Marți, 21 mai 2024, începând cu ora 14.30, este programată o nouă ediție BZI LIVE alături de George Simion. Preşedintele Alianței pentru Unirea Românilor va discuta despre candidaţii AUR la alegerile locale şi europarlamentare, proiecte, iniţiative, soluţii, strategii cu privire la viitorul României pentru următorii ani, dar și despre alte elemente propuse de AUR românilor.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

 

Comentarii
  • mai rusofilule, instigatorule, mars de la Iasi! din 2020 esti doar cu panarama si zazanie in toata tara. faci doar circ pe unde mergi! nu ai facut nimic pentru Romania in astia 4 ani de mandat de parlamentar, doar circ, panarama si agresiune, apucaturi de ultras de galerie la fotbal. asta nu e comportament de parlamentar. nu ai dat de dovada de parlamentar! esti platit de Rusia sa dezbini acest popor si sa creezi doar haos si ura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *