Actualitate

Președintele Klaus Iohannis, declarații de presă la final de săptămână – Video

Publicat: 04 dec. 2020
Klaus Iohannis declaratii de presa la Palatul Parlamentului
Președintele României, Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, va face declarații de presă, vineri, 4 decembrie 2020, de la ora 19.00, la Palatul Cotroceni.

„Peste numai două zile suntem așteptați la urne pentru a decide direcția în care va evolua România în următorii patru ani. Folosiți cu înțelepciune această putere uriașă. Alegeți cu responsabilitate, cu gândul la prezent, la modul în care va arăta România mâine. Există reguli sanitare stricte, astfel încât riscul de infectare să fie redus la minimum. Dacă fiecare dintre noi va respecta normele, nu vor fi motive suplimentare de îngrijorare.

Vă îndemn să veniți în număr cât mai mare la urne. Începem să întrezărim sfârșitul acestei teribile pandemii, odată cu vaccinurile. Mandatul pe care voi mi l-ați dat e de a construi România normală și sunt decis să-l duc la îndeplinire. Urmează patru ani fără alte alegeri, avem o șansă istorică la o guvernare stablă care să aplice acele reforme mereu amânate.

Votul trebuie să conducă la o majoritate solidă, capabilă să lucreze în beneficiul românilor. Voi conduce personal acest efort de coagulare a tuturor forțelor democratice și reformiste. Pentru a intra într-o nouă etapă, România are nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Dragi români, pe 6 decembrie Vă aștept pe toți la vot”, a declarat Klaus Iohannis.

Comentarii
  • „Forțele democratice si reformiste” pe care le numeste el, după capul lui! Restul sa dispara! Va conduce personal efortul… bla, bla. DAR O FI CAPABIL? CINE A POSTULAT CA IL DUCE CAPUL?? DISCURS REDUCTIONIST, INTOLERANT DE DICTATOR

  • Domnule PROFESORAS DE FIZICA, dupa primul mandat de 5 ani in care AI FACUT TURISM IN EUROPA SI AIUREA PE GLOB, ACOLO UNDE VOI DOI PROFESORASI DE SIBIU NICI NU ATI VISAT, vii acum sa ne explici cum TU MARELE CARMACI ai sa te apuci de treaba in urmatorii 4 ani ( atat ti-a mai ramas in cel mai bun caz sa stai si sa gandesti la fiecare PAS pe care il faci alaturi de Guvernul SICA MANDOLINA – LUDOVIC AL 2 -lea, AL 3-lea, AL N-lea – EXCELENTA DVS. CUM VA PLACE SA VA SPUNA LINGAII PNL-ISTI ) impreuna cu fortele „reformiste si democratice” antiromanesti. ITI DORESC SA DE DUCI ACOLO DE UNDE AI VENIT SI SA FACI REFORME LA CELE 5 – 6 CASE PE CARE DIN ” GHINION ” asa cum va place sa spuneti LE AI, INTREBAREA INSA RAMANE – CATE AU FOST DOBANDITE CINSTIT SI CATE AU FOST FURATE. Ar trebuii sa aveti PUTINA RUSINE dar SE PARE CA ACASA PARINTII AU SARIT PESTE ACEASTA LECTIE iar voi PROFESORASI DE SIBIU NICI NU ATI CAUTAT SA STUDIATI IN PARTICULAR. E MAI GREU CU LECTURA ASTA, BAT-O VINA, MAI BINE SI-LA-BI-SIM. SA STITI CA SI AICI E DE VINA P-S-D.

Adauga un comentariu