Actualitate

Președintele Klaus Iohannis, declarații de presă la final de săptămână – Video

Publicat: 04 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Președintele Klaus Iohannis declarații de presă la final de săptămână - Video
Președintele României, Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, va face declarații de presă, vineri, 4 decembrie 2020, de la ora 19.00, la Palatul Cotroceni.

„Peste numai două zile suntem așteptați la urne pentru a decide direcția în care va evolua România în următorii patru ani. Folosiți cu înțelepciune această putere uriașă. Alegeți cu responsabilitate, cu gândul la prezent, la modul în care va arăta România mâine. Există reguli sanitare stricte, astfel încât riscul de infectare să fie redus la minimum. Dacă fiecare dintre noi va respecta normele, nu vor fi motive suplimentare de îngrijorare.

Vă îndemn să veniți în număr cât mai mare la urne. Începem să întrezărim sfârșitul acestei teribile pandemii, odată cu vaccinurile. Mandatul pe care voi mi l-ați dat e de a construi România normală și sunt decis să-l duc la îndeplinire. Urmează patru ani fără alte alegeri, avem o șansă istorică la o guvernare stablă care să aplice acele reforme mereu amânate.

Votul trebuie să conducă la o majoritate solidă, capabilă să lucreze în beneficiul românilor. Voi conduce personal acest efort de coagulare a tuturor forțelor democratice și reformiste. Pentru a intra într-o nouă etapă, România are nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Dragi români, pe 6 decembrie Vă aștept pe toți la vot”, a declarat Klaus Iohannis.

Adauga un comentariu