Actualitate

Președintele SUA caută aliaţi în ASIA pentru a stăvili China. Cum vede acest lucru analistul H.D.Hartmann în platoul BZI LIVE

Publicat: 20 mai 2022
H. D. Hartmann
Analistul H.D. Hartmann a abordat subiectul conflictului dintre SUA și China

Analistul, jurnalistul şi profilerul H.D. Hartmann, a abordat în Platoul BZI LIVE astăzi, 20 mai 2022, vizita președintelui american Joe Biden în ASIA. Care ar putea fi interesele ascunse în spatele acestei deplasări diplomatice?

H. D. Hartmann despre cum președintele SUA caută aliaţi în ASIA

Cu ocazia vizitei președintelui Joe Biden în ASIA, nu lipsește să nu ne punem întrebarea dacă nu cumva se află un interes ascuns la mijloc. În acest sens, analistul, jurnalistul și profilerul H. D. Hartmann oferă niște răspunsuri inedite.

„Biden trebuie să meargă la asiatici, pentru că nu a fost Putin. Biden e un alb rasist. Nu poţi lăsa China să fie stăpână. Datorită războiului din Ucraina, focusul s-a mutat spre economia europeană.

Ce este important de înţeles este că asianul este foarte nemulţumit, ca şi grup de putere economică. America trebuie să îşi aserteze acest tip de comunitate imperialistică.

În lupta pentru dominaţia Asiei, sunt trei mari grupuri care se luptă pentru cea mai mare piaţă economică a lumii: asianul, grupul de la Shanghai şi India. Aceste grupuri se luptă cu grupul celor mai mari economişti din Rusia care s-au aliat cu India.

Trebuie luat în considerare şi faptul că SUA a atacat Irakul şi nu a primit sancţiuni. Păi ei de ce au atacat Irakul?

Cu ASIA nu va fi foarte complicat, pentru că nu vor permite rescrierea istoriei. Aceştia le vor aminti americanilor în primul rând faptul că i-au transformat în sclavi, aşa că nu vor accepta rescrierea istoriei aşa cum fac europenii”, a precizat H. D. Hartmann.

Oligarhi buni sau răi. Putin sau Biden?

Anlaistul H. D. Hartmann a fost întrebat și despre ce părere are despre acest fenomen al oligarhilor. Există oligarhi buni sau răi?

„Fondatoarea mişcării minorităţii negre din SUA, o doamnă afro-americană…. Ce face ea în doi ani? Îşi cumpără din banii din donaţii, două case, pentru ea și fiica ei, de câteva milioane de dolari fiecare. Și e prinsă. Ce răspunde?

Golanii lui Biden se luptă cu golanii cu Trump. Oligarhii lui Biden cu oligarhii lui Trump. Preşedinte actual al Ucrainei este un produs al unui oligarh. Occidentul a închis ochii, nu a văzut nimic. Nimeni nu a vorbit de conturile de milioane de euro în offshore ale lui Zelenski. Golanii lui Zelenski se bat cu golanii altora acum. E bătaie între golani, nu e democraţie, nu sunt principiii, nu e adevăr. Când golanii conduc ţările, se moare de foame.

Când eşti actor şi devii preşedinte de stat, nu te face preşedinte de stat”, a subliniat H. D. Hartmann.

Reamintim că analistul, jurnalistul şi profilerul H. D. Hartmann a fost invitat în cadrul unei noi emisiuni-dialog BZI LIVE și a abordat teme incendiare plecând de la subiectele controversate ale momentului și anume războiul din Ucraina.
Comentarii
  • H. toarna apa rece peste capetele infierbantate si bine face. Este una din putinele voci publice credibile care au mai ramas in RO. Restul? – chilotareala, ego si emo.

Adauga un comentariu